用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 海外留學 倫敦市區出租車預約
go

倫敦市區出租車預約

請問各位有電話或網站可以提早預約嗎?

gogowei 發表於 19-6-9 23:50
請問各位有電話或網站可以提早預約嗎?

我用過Addison Lee , 有app 的 ,我係App預約 或即約 , 睇到埋價錢才Confirm , 我沒有入信用卡資料 , 我每次都是比現金 。

katrinafu 發表於 19-6-10 00:47
我用過Addison Lee , 有app 的 ,我係App預約 或即約 , 睇到埋價錢才Confirm , 我沒有入信用卡資料 , 我 ...

Thank you!

英國本地有好多經營電召車的公司,成日派卡片去屋企,另外亦可以網上打地方名加CAB,就會有佢地網站,例如:
paddington cab

佢地有時會列明去主要地方如機場的收費,儘量揾有本地地址的公司。

回覆 katrinafu 的帖子

想問一下知吾知 ADDISON LEE 好d 定 Uber 好d 呢?

0507MUM 發表於 19-6-10 17:24
回覆 katrinafu 的帖子

想問一下知吾知 ADDISON LEE 好d 定 Uber 好d 呢?

如果Uber 用 Uber X , 之前朋友說Uber 可拼車 , 即是由 A去C 地 , 途中B點會有人上車與你同路去C地  ,Uber X 就不會囉 。

但我喜歡即Pay cash , 我會選擇Addison Lee , 但以我所知坐短途就較貴。

其實你上Uber , Addison Lee , Minicabit 去格格價先 。

www.88cars.co.uk