用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼教雜談 DELETED
go

DELETED [複製鏈接]

DELETED
   2    0    0    0

觀塘PARIO我覺得好好, 我是上星期日的... 老師非常有愛心, 唔學術, 唔commerical, 主要是教小朋友係果個月份應該發展D咩大小肌肉, 同埋主要係教家長點樣返屋企同小朋友玩 (所以自己上比較好), 可能因為我係返星期日, 全部小朋友都係家長陪返...每一堂都有時段比父母一齊上..

教材果d好足夠, 其他playgroup好多時都要2-3個bb share一份教材, 但pario是一個bb一份...

但真心, pario係唔會對考任何n班有直接幫助, 你要睇下你上playgroup係咩心態~

boojiji 發表於 19-6-3 09:53
觀塘PARIO我覺得好好, 我是上星期日的... 老師非常有愛心, 唔學術, 唔commerical, 主要是教小朋友係果個月 ...

謝謝你回覆
聽說Pario都帶點學術,對in n真的毫無幫助?

hahahamummy 發表於 19-6-4 11:07
謝謝你回覆
聽說Pario都帶點學術,對in n真的毫無幫助?

面試N 其實好多都唔考學術.... 考聽指示, 小手肌, 呢D PARIO 全部都會做到.

DELETED

Pario playgroup 對 新手爸媽好有幫助架,係教你點樣同bb玩可以訓練到大小肌肉等,佢哋有d小遊戲有d N 都有考,我遇到的老師不是young的,好有經驗handle d 奇難雜症,她本身是幼園教師,邊d學生多N Offer她一眼就知

L+H 發表於 19-6-5 17:40
Pario playgroup 對 新手爸媽好有幫助架,係教你點樣同bb玩可以訓練到大小肌肉等,佢哋有d小遊戲有d N 都有 ...

咁勁既miss!有無推介邊間playgroup?我上緊既playgroup都係好似無目的咁就上完

L+H 發表於 19-6-5 17:40
Pario playgroup 對 新手爸媽好有幫助架,係教你點樣同bb玩可以訓練到大小肌肉等,佢哋有d小遊戲有d N 都有 ...

可唔可以分享下係邊班個老師咁好?謝謝!

Pario 尖沙咀centre

我仔都有上緊PARIO, 黎緊開始分離
我覺得有用, 由訓練大小肌肉,到自己擔凳仔坐定定聽故事,你會覺得小朋友一路一路進步。導師會教父母點樣返屋企同小朋友玩,好有經驗
‹ 上一主題|下一主題