用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 89網派位如何?
樓主: kitty1117kan
go

89網派位如何?  

有冇人乙二入到而唔係寶校?

tempopinky 發表於 19-6-10 11:33
回覆 tracyhwk 的帖子

借區乙二入到係有機,但我見呢度問89區,89區乙二入唔到禧年架喎 ...

同意,好難相信89乙二抽入馬禧

回覆 Pollyowen 的帖子

我乙2 入莊啟程

回覆 tempopinky 的帖子

呢2年揀馬禧乙2都有聽過入到係89區唔係91,今年自行15分都有人入到20分唔洗抽。少左人揀,川莊靈陳就好少見乙2得同15分自行入到。

peterpan001 發表於 19-6-11 08:54
回覆 tempopinky 的帖子

呢2年揀馬禧乙2都有聽過入到係89區唔係91,今年自行15分都有人入到20分唔洗抽。少 ...

係咪禧年太谷,家長怕左

Dongs 發表於 19-6-10 12:21
同意,好難相信89乙二抽入馬禧

有三個同學仔乙一入不到馬主/馬循,乙二中左禧年

另一個,乙一入不到馬循,中乙二O糧

可能佢哋個隨機Number真係好前

年年玩法都唔同,基本上馬主/馬循/雨川/靈/禧/莊/陳 唔放乙二機會真係好微, 有幾多人真會乙二中呢幾間呀. 89唔中乙一基本上9成入寶.陳小早2年都有唔少乙二中.近2年都少之又少.

其實乙2入到莊/川/陳/靈/禧/循果d是否真係乙2中?定係甲部一早中左?上年有媽咪話自己乙2中靈,有媽咪好嬲話自己乙1都唔中有咩可能乙2會中?後來問返乙2中靈果個爸爸,原來甲一係寫靈。相信甲一一早中左

回覆 豬C9 的帖子

乙2填非四寶,預左唔中喇,只係的人四寶填唔落手,係89區基本上上係天地網。一係中乙一唔係9成去寶,89區要面對現實,基本上冇安全網,有都係自己呃自己。面對現實比較好