用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 升中派位 大埔跨區到屯門中學
發新帖回覆
go

大埔跨區到屯門中學

發表於 6 天前 |顯示全部帖子
各爸媽,我個女响大埔係B1A,老師叫我頭5志願B1學校,到第6開始要揀B2,我咁排可以嗎?其實我想排埋南屯官同屯官嫁,但老師叫我唔好太進取,因為依兩間都多內爭,其實大埔跨嚟屯門個BANDING係咪會跌嫁??

1)陳中 2)田中 3)馬中 4)屯天 5)劉金龍
6)呂祥光 7)東華辛亥 8)永隆 9)宣道 10)祟真

Joyce825 發表於 19-4-15 12:37
各爸媽,我個女响大埔係B1A,老師叫我頭5志願B1學校,到第6開始要揀B2,我咁排可以嗎?其實我想排埋南屯官 ...

問題主要係屯門都唔多夠位吧!你只係由一個戰場轉咗去另一個戰場而已。

Joyce825 發表於 19-4-15 12:37
各爸媽,我個女响大埔係B1A,老師叫我頭5志願B1學校,到第6開始要揀B2,我咁排可以嗎?其實我想排埋南屯官 ...
我覺得最少劉金龍會收

嗯...老師都係咁講 ... ... 想請教,若果將劉金龍改為南屯官,會唔會太博呢??

bbeasy25 發表於 19-4-15 15:13
我覺得最少劉金龍會收
同意, 去劉金龍已經派到 ! 

我會
4)屯天,改南屯

其實我本身唔想佢入女校,但老師話依間成績同校風唔差,而有74女學生位,入到嘅機會大 ... ... 而陳中,田中 都熱門,真係睇彩數。

可以咁嗎?
1)陳中 2)田中 3)馬中 4)南屯官 5)屯天

發表於 5 天前 |顯示全部帖子
Joyce825 發表於 19-4-15 16:09
其實我本身唔想佢入女校,但老師話依間成績同校風唔差,而有74女學生位,入到嘅機會大 ... ... 而陳中,田中 ...

呢間啲女仔好乖, 我住附近經常見到 我都希望我女入
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊