用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 升中派位 九龍城band 2 女,應該怎填大抽獎?
樓主: ken1616
go

九龍城band 2 女,應該怎填大抽獎? [複製鏈接]

bobechristy 發表於 19-4-24 07:36
回覆 YmOra 的帖子

謝謝,我諗住乙1博B1, 乙2band 2大熱, 乙3乙4也是熱,乙5是男校波止蝕,乙6之後是其他 ...
妳乙1搏直中?

對B2男生嚟講, 乙2較安全而水平較理想既係胡兆熾

你放CSK, 可官等係乙2-4, 基本上係浪費

還記得初為父母時,對孩子的期望嗎?我當時只想他/她平平安安,健健康康。
隨著時光飛逝,人的期望慢慢變了,變得越來越有要求。所以要經常提醒自己:毋忘初心
箴言4:23 - 你要保守你心,勝過保守一切,因為一生的果效是由心發出。
箴言22:6 - 教養孩童,使他走當行的道,就是到老他也不會偏離。

回覆 hkpapa852 的帖子

係呀,乙1直中,乙2CSk, 乙3不知道胡定文?乙4/乙5放波?Hkbaba , 看完你的文,是不是盡放band 2學校,乙7-8先放band 3? 謝謝你

bobechristy 發表於 19-4-24 13:57
回覆 hkpapa852 的帖子

係呀,乙1直中,乙2CSk, 乙3不知道胡定文?乙4/乙5放波?Hkbaba , 看完你的文,是 ...
文理多年嚟都無公開過公開試成績, 不能評估佢既水平

乙2 放CSK, 可以話係99.99% 無機會

還記得初為父母時,對孩子的期望嗎?我當時只想他/她平平安安,健健康康。
隨著時光飛逝,人的期望慢慢變了,變得越來越有要求。所以要經常提醒自己:毋忘初心
箴言4:23 - 你要保守你心,勝過保守一切,因為一生的果效是由心發出。
箴言22:6 - 教養孩童,使他走當行的道,就是到老他也不會偏離。

請問 創知 (舊:勞工子弟)呢間學校改革中,校風可以嗎?謝謝

MIZU 發表於 19-4-25 08:52
請問 創知 (舊:勞工子弟)呢間學校改革中,校風可以嗎?謝謝

校風一向都嚴,但成績係差D。

回覆 little_yolky 的帖子

謝謝回覆咁係B2 定B3?

MIZU 發表於 19-4-25 13:44

謝謝回覆咁係B2 定B3?

B2C-B3。你當B3啦。因為係派位直資,要俾錢,所以揀既人應該會比同級官津人少。

謝謝您
‹ 上一主題|下一主題