用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 升中派位 遺失小六呈分試卷需全級重考
樓主: shevachevy
go

遺失小六呈分試卷需全級重考  

Ryan_baba 發表於 19-4-1 11:04
你係為拗而拗定諗嘢諗得簡單左啲?搵個冇教果級嘅老師改咪得囉。

既然已有marking scheme,咁搵邊個老師 ...

其實我都覺得「因拗而拗」的機會大

sukitelfold 發表於 19-4-1 11:08
其實我都覺得「因拗而拗」的機會大

要拗係因為但見到呢度不斷有人維護老師,本人實在感到不吐不快。

se6b03 發表於 19-4-1 11:39
要拗係因為但見到呢度不斷有人維護老師,本人實在感到不吐不快。

都要了解清楚個運作啦,越扯越遠!

se6b03 發表於 19-4-1 11:39

你好似連維護同體諒都未識分?!

回覆 jumphigh 的帖子

老師自願oT,帶回家用工餘時間改卷,已經好辛苦。大家還是不要重責吧。這位老師應該都很自責,估計以後要面對那麽多學生(哀怨的眼神),心裏也會很難過。
學生都好辛苦,以為卸下一切考試的壓力,再一次背上,一定辛苦過以前。換作是大人,也未必能很好的進入狀態,更何況是小六的學生。

希望這些小朋友能順順利利,考出自己的水平。

醒目開學勳章

200904 發表於 19-4-9 11:11
回覆 jumphigh 的帖子

老師自願oT,帶回家用工餘時間改卷,已經好辛苦。大家還是不要重責吧。這位老師應該 ...

東張西望有去追訪,個個小朋友開心黎话好淺。學校邊夠膽出深