用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 談幼稚園 根德園second in
發新帖回覆
go

根德園second in

發表於 5 天前 |顯示全部帖子
上個禮拜收到call second in, 有冇其他媽媽收到 call 啊?知唔知問咩?聽講得5分鐘傾計, 好緊張,希望仔仔識答

sally310 發表於 19-3-14 09:31
上個禮拜收到call second in, 有冇其他媽媽收到 call 啊?知唔知問咩?聽講得5分鐘傾計, 好緊張,希望仔仔 ...
咁好?幾號second in?

agnesit 發表於 19-3-14 13:51
咁好?幾號second in?

28 號啊

發表於 3 天前 |顯示全部帖子
回覆 sally310 的帖子

你係咪waiting之後寫求位信?

發表於 前天 11:39 |顯示全部帖子
Kainy 發表於 19-3-16 23:04

係啊,見到其他媽媽話13-15 號都有 second in. 希望重有位啦

發表於 前天 20:18 |顯示全部帖子
Kainy 發表於 19-3-16 23:04

狂寫求位信,一定有得in !

發表於 昨天 01:32 |顯示全部帖子
回覆 吹水媽媽 的帖子

我寫左一封,想再寫但驚覺得我煩

發表於 昨天 10:53 |顯示全部帖子
TY168 發表於 19-3-18 01:32
回覆 吹水媽媽 的帖子

我係LH 個group , 都見到有家長寫4、5 封信過去,又有賀年卡又profolio , 俾你參考下!

發表於 昨天 11:12 |顯示全部帖子
回覆 吹水媽媽 的帖子

咁快就四五封,佢地都有sec in?多謝你意見,我再努力下

發表於 昨天 12:35 |顯示全部帖子
TY168 發表於 19-3-18 01:32
回覆 吹水媽媽 的帖子

我都係寫左一封咋
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊