用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 金迦PN call waiting
樓主: NGYVO
go

金迦PN call waiting

回覆 cornmama 的帖子

有寫信呀!

今日收到pm offer

回覆樓主:

十分鐘前 金迦 call 我 N班 pm offer , 我無 accept 呀

喜歡迦南的家長留意 2338 32XX

回覆 snapdoggie 的帖子

2間有什麼唔同?

回覆 summersnowman 的帖子

多謝你呀~ 但我到咦家都無收到佢地電話,好唔開心/.\
我問過學校,佢地話如果過左5月尾都無電話就即係無offer了

Yunnie 發表於 19-5-29 11:12
回覆 summersnowman 的帖子

多謝你呀~ 但我到咦家都無收到佢地電話,好唔開心/.

不用客氣   
等 call waiting ,知道來電顯示 number 好緊要,心同感受呀嗎,我都等緊其他。

我覺得五月尾後仲有 call 的。相信你手上已有 offer, 想博下,唔好唔開心啦!Good luck

想問下收到waiting 學位既媽媽第二輪註冊係幾時?

cky247312 發表於 19-5-29 17:11
想問下收到waiting 學位既媽媽第二輪註冊係幾時?

Call waiting 唔係集中一個時間註冊喇。
通知你個位老師會同你約埋時間,要準備支票去交錢架喇

summersnowman 發表於 19-5-29 15:46
不用客氣   
等 call waiting ,知道來電顯示 number 好緊要,心同感受呀嗎,我都等緊其他。
係啊~啓思vs金迦,我比較想佢入金迦

Yunnie 發表於 19-5-29 18:41
係啊~啓思vs金迦,我比較想佢入金迦

ic 我都認同你做法。
我都有過去隔離 in 埋啟思呀。老實講,啟思 interview 係俾我最貼地的印象...好,老師有經驗引導小孩做指令,冇压力,又真係同父母有聽下問下,係溝通緊的。校舍 ok 呀。如果你等唔到迦南,我諗係啟思讀N,小朋友会 happy, 之後再考K (我多口建議 )

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

醒目開學勳章 王國長老

版主通知

全面禁止開立/邀請/宣傳任何親子王國以外之通訊群組.

鑑於近期不斷有用戶開立親子王國及教育王國以外之通訊群組,並在版面邀請其他國民加入,過往管理團隊只會在版面作出溫馨提示,但情況一直未有改善,更有不法份子通過站外群組進行宣傳活動及滋擾國民。為保障國民安全及個人資料免被外洩,由即日起,全面禁止開立/邀請/宣傳任何親子王國以外之通訊群組,一經發現,有關帖子將會移除或屏蔽,屢次或嚴重違規者,將可被警告或禁言。

再次提醒各位國民,在參與討論時,請勿隨便透露自己的個人或通訊資料,更應避免在版面公開自己的真實姓名、電郵地址或聯絡電話,以免受到不必要的滋擾。謝謝!
任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

任何非 PM 形式查詢一律不回

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~