用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 升中派位 面試後感
go

面試後感

星期六終於完成咗今年既大project----自行面試,學校為咗舒緩小朋友學既緊張心情, 安排咗學生響地下義賣, 收益撥捐慈善機構,有珍奶(即場煲珍珠),棉花糖,學生自己設計既記事簿, 匙扣等, 我同女女初初到有d緊張, 果然shopping能醫百病, 行完輕鬆咗好多,不過怕飲完奶肚痛所以唔敢輕舉妄動, 只幫襯買咗本簿…我地In完同同學仔響小食部食嘢傾吓, 買埋支棉花糖先走, 原來面試都唔係咁恐怖啫!!! 而家安樂哂!!!!
祝各位未面試既小朋友, 面試順利!!!!

GIPW    發表於 19-3-11 17:08
5tgb    發表於 19-3-11 14:45
MCLIAN    發表於 19-3-11 13:48

annielui 發表於 19-3-11 12:36
星期六終於完成咗今年既大project----自行面試,學校為咗舒緩小朋友學既緊張心情, 安排咗學生響地下義賣, 收 ...

那間?

回覆 ChungMelody 的帖子

漏咗打....係屯門馬可賓

星期六終於完成咗今年既大project----自行面試,學校為咗舒緩小朋友學既緊張心情, 安排咗學生響地下義賣, 收 ...
好體貼

5tgb    發表於 19-3-11 14:46

回覆 joeyxlma 的帖子

,我都覺得抵讚 :)

我開頭以為係小學, 乜係中學呀? 強呀!

回覆樓主

非常特別又貼心的安排喔! 讚!

回覆 little_yolky 的帖子

係呀!!! 雖則其實間學校都嚴...但響細節見到"嚴中有愛"...hehe....即時加哂分

回覆 ykconniechan 的帖子

係呀! 好細心......見完好開心咁走

annielui 發表於 19-3-11 15:17

係呀!!! 雖則其實間學校都嚴...但響細節見到"嚴中有愛"...hehe....即時加哂分
呢D真係最重要, 唔係盲嚴盲hea, 而係嚴中有愛, 好呀!祝阿女馬到功成。

多謝妳呀!!!!!

annielui 發表於 19-3-11 15:19

多謝妳呀!!!!!

好少中學面試咁輕鬆架!即時加分 祝呀囡面試成功心想事成

回覆 littlelamlam 的帖子

係呀! 加上覺得D學生都好有禮貌好乖...都加咗好多分吓... :)
多謝妳!!! 7月大家互相報喜啦 :)

annielui 發表於 19-3-11 16:33
回覆 littlelamlam 的帖子

係呀! 加上覺得D學生都好有禮貌好乖...都加咗好多分吓... :)

祝大家仔囡都入到心儀中學

annielui    發表於 19-3-11 17:13

醒目開學勳章

回覆樓主:

annielui    發表於 19-3-12 10:25