用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 升中派位 上智2nd in後結果
樓主: gigayan
go

上智2nd in後結果  

Yanamami 發表於 19-3-4 13:41
可能你两个有机会做同學?
佢好多唔識...............

progreenmom 發表於 19-3-3 13:57
我個老師用英文問PE lesson 重唔重要同會否坐關愛座.....
我哋都係問關愛座, 但阿女唔識關愛座個英文..................

little_yolky 發表於 19-3-4 13:48
我哋都係問關愛座, 但阿女唔識關愛座個英文..................

In 完就算啦!!! 希望成績搭夠!!

joeyxlma 發表於 19-3-3 11:05
2nd 90 人, 即係基本入得2nd in (除非2nd in大炒)都會在交上教統局的名單上, 如果排得夠前就入到.如之前說, ...
如果確保這批有 priority ( 自行或叩門時) , 這樣出口術也不錯。

回覆 little_yolky 的帖子

放心!有我囡陪你囡唔識(佢都聽到人地話淺,所以覺得自己今次危危地),佢都唔係好講到條新橋有咩壞處。

熱媽 發表於 19-3-4 14:49

放心!有我囡陪你囡唔識(佢都聽到人地話淺,所以覺得自己今次危危地),佢都唔係 ...

好多人都話淺,我都驚驚地,我覺得表面好似淺咁,但深入地問時,好易就露出馬腳....

放心!有我囡陪你囡唔識(佢都聽到人地話淺,所以覺得自己今次危危地),佢都唔係 ...
點解咁架? 簡介會時校長明明話唔會問新橋喎。

佢問咗老師個字點解, 佢明咗就答到喇, 因為聖提係同一條問題, 不過係中文問而已, 佢照辦煮碗用英文答返出嚟。

little_yolky 發表於 19-3-4 14:56

佢問咗老師個字點解, 佢明咗就答到喇, 因為聖提係 ...

咁都好叻叻呀!答到問題,我個女有題都唔識,遊花園遊到我愈聽愈驚

little_yolky    發表於 19-3-4 15:21

gigayan 發表於 19-3-4 15:01
咁都好叻叻呀!答到問題,我個女有題都唔識,遊花園遊到我愈聽愈驚
...
識得用英文遊花園咪叻囉,最怕啞哂坐係度

回覆樓主

請問是否每人也是見完退番啲成績表副本?

Yanamami 發表於 19-3-4 16:36
識得用英文遊花園咪叻囉,最怕啞哂坐係度

我問佢做乜唔誠實話自己唔識?佢話直接話唔識咪即係投降,遊下花園可能撞中咗,撞唔中都俾老師覺得肯嘗試....但問題和答案是兩碼子嘅事

flashlight 發表於 19-3-4 16:45

係,成個公文袋退回,成績表和證書在內

路過八下,你知不知HTC多少人爭2nd in?

誰人受痛苦被懸掛在木頭  至高的愛盡見於刺穿的手

奥脫福 發表於 19-3-4 16:59

估計4xx 爭90

gigayan 發表於 19-3-4 16:55
我問佢做乜唔誠實話自己唔識?佢話直接話唔識咪即係投降,遊下花園可能撞中咗,撞唔中都俾老師覺得肯嘗試. ...
起碼我地跨区又有d so.....

好叻喎!!! 即時轉到, 反應快! 其實以佢地年齡點會去研究條橋

奥脫福 發表於 19-3-4 16:59

Del.

Nozomi806 發表於 19-3-4 17:11
好叻喎!!! 即時轉到, 反應快! 其實以佢地年齡點會去研究條橋
我D fd話, 點解升小條題目仲難過佢當年會考oral 好彩我阿女問關愛座啫。

flashlight 發表於 19-3-4 16:45
係, 叫阿女揀兩張佢認為最有代表性既, 望完, 全份俾返阿女。

你女女無錯, 因為我哋偉大祖國既建設, 係唔會有壞處既。