用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 海外留學 請介紹好的英國留學AGENT
樓主: klungbb
go

請介紹好的英國留學AGENT  

klungbb 發表於 19-5-11 12:50
會full的嗎?咁我也要快D比機票。但你個女應該滿十二歲了吧?還要UM嗎?
...

我都唔知會唔會full,第一次攪咋。聽人講每班機UM 只有十幾個位,唔知係咪真?
我女14歲 S2,佢未試過一個人過海關及坐飛機,UM 有空姐帶過關及上落機嘛

klungbb 發表於 19-5-11 10:46
其實這間我們之前也問過,但那後生仔後來無做,follow我地這個case的人一直不回覆我們。

最後我地自己報 ...

我又係,top sch week啱啱完咗就收到個後生仔email,話last day之後由另一同事跟進。好彩之後嗰個跟得好好,望真D原來係managing director!

rainbowbb 發表於 19-5-11 12:56

個老細Samuel 有fb account , 我有messenger 過佢同佢講 ...

你都遇到過問題?最衰我英文唔好,次次要經佢同學校溝通,否則我都自己申請啦,我現只想我女順利過去英國,之後都唔會再麻煩佢地,我都有讚samuel Facebook, 不過唔同佢反應了,我相信已有人反應意見。 [/smile

小時了了 發表於 19-5-11 12:18
去年10月summer school 一開始有得報名時已立即報咗名,買埋機票添

請問你報左邊個summer school? 我搵唔到你個post?
而家報遲唔遲呢?

小時了了 發表於 19-5-11 13:04
我都唔知會唔會full,第一次攪咋。聽人講每班機UM 只有十幾個位,唔知係咪真?
我女14歲 S2,佢未試過一個 ...

真的,國泰航空有限人數的。

bluefriend 發表於 19-5-11 14:51
請問你報左邊個summer school? 我搵唔到你個post?
而家報遲唔遲呢?

https://www.edu-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3692428&fromuid=1539350

我報咗 Concord College summer school. 你可以問agent (英識及LinkedU都有攪summer school) 幫你問學校仲俾唔俾依家先至報

cfs 發表於 19-5-11 15:44
真的,國泰航空有限人數的。

我就係買咗國泰

小時了了 發表於 19-5-11 16:40
我就係買咗國泰

我買轉機,到時十三歲,可以自己搞掂了。

MrsFung 發表於 19-5-11 13:30
你都遇到過問題?最衰我英文唔好,次次要經佢同學校溝通,否則我都自己申請啦,我現只想我女順利過去英國 ...

Follow 我的agent 都ok, 我問佢選學校的意見。因為想聽多D意見

erniekwok 發表於 19-2-27 11:59
我私訊你

可否pm我...thanks..

小時了了 發表於 19-5-11 16:36
https://www.edu-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3692428&fromuid=1539350

我報咗 Concord Co ...
LinkeXU Agent 我差D比佢跣鑊金.

Zsokol 發表於 19-5-14 21:49
LinkeXU Agent 我差D比佢跣鑊金.
吓,咁大鑊講唔講得因咩野事?

小時了了 發表於 19-5-14 21:54
吓,咁大鑊講唔講得因咩野事?
一句講晒,人為失誤.

erniekwok 發表於 19-2-27 11:59
我私訊你
可以PM 埋我嗎?

怪獸家長 發表於 19-5-23 22:35
大家可考慮Eva Tong "英里程"。
她以前是香港的英文老師。移居英國多年。她以本地人身份做英國升 ...

曾經聯絡過她,她不停説我考慮的四五間學校都唔得唔掂,只着重推介某些學校,有點像看重佣金,之後我冇再回覆她了。