用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 初中教育 暑期遊學團
go

暑期遊學團 [複製鏈接]

呀女黎緊暑假升中三,計畫想報summer camp, 有無人參加過學聯或EF等辨嘅遊學團呢?質素如何?安全嗎?因為從未參加過,請指教!
   0    0    0    0

fafapoodle 發表於 19-2-25 11:38
呀女黎緊暑假升中三,計畫想報summer camp, 有無人參加過學聯或EF等辨嘅遊學團呢?質素如何?安全嗎?因為 ...
學校有無,第一次參加自己學校既穩陣啲。

王家爸爸 發表於 19-2-25 12:34
學校有無,第一次參加自己學校既穩陣啲。
學校要再下一年嘅暑假先有,諗住報d遊學團俾佢,等佢唔洗成個署假都停掛住上網打機囉!上年因為一家人去左加拿大,報左當地summer camp! 無得玩電話,等佢戒下毒!但今年我無大假同佢一齊去,所以先諗住thr呢d旅行社咋!

5tgb    發表於 19-2-28 06:23

fafapoodle 發表於 19-2-25 14:48
學校要再下一年嘅暑假先有,諗住報d遊學團俾佢,等佢唔洗成個署假都停掛住上網打機囉!上年因為一家人去 ...
咁試下做一兩個月義工,放低佢跟著自己回港,之前ek 有人分享過,你試下爬下文搵搵

MrBeast 發表於 19-2-25 15:20
咁試下做一兩個月義工,放低佢跟著自己回港,之前ek 有人分享過,你試下爬下文搵搵 ...

中三唔夠歲數喎~~~

mcl203 發表於 19-2-25 15:56
中三唔夠歲數喎~~~
是嗎?仲諗住都是中三到叫我個去tim

回覆 fafapoodle 的帖子

咁都是一樣,掉抵佢去summer camp 然後就自己番香港返工

MrBeast 發表於 19-2-25 17:37
回覆 fafapoodle 的帖子

咁都是一樣,掉抵佢去summer camp 然後就自己番香港返工 ...
上年報嘅summer camp係星期一至五,星期六、日係要返屋企嘅!所以上次我地全家一齊去有地方住先可行!如果今次再報,目標係連續去二至三星期果種會較適合!因為我仲有兩個細嘅要照顧!一個P2, 另一個K1!佢地太細,所以只會家姐一個去!

5tgb    發表於 19-2-28 06:23
‹ 上一主題|下一主題