用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 升中派位 BPS 有冇人收到信interview ?
go

BPS 有冇人收到信interview ?  

學校有同學收到信?唔知係唔係開始寄信?

醒目開學勳章

符合資格的申請者將於 2019 年 3 月 16 日(星期六)參加面試,面試通知書會於 2019 年 3 月 8 日(星期五)前寄出。獲選參加面試的申請人編號亦會安排於同一時間於本頁公布。

Qualified applicants will be attending the interview on 16th March 2019. The interview notice will be posted before 8th March 2019. The application numbers of the successful applicants will announce on this page on the same date.

回覆樓主

請問同一時間係8/3星期五嗎?

powerma 發表於 19-3-4 09:05
請問同一時間係8/3星期五嗎?

我都想知是否真是同一天(8/3)寄出!所以問下有冇其他同學巳在之前收咗信!

回覆樓主

得七成人有份in ,真係好緊張。
如果無份in ,咁其實仲洗唔洗在統一中放第一?

powerma 發表於 19-3-4 09:13
...

就算唔放第一也要放三甲?我估咋!你們也報此間?

ChungMelody 發表於 19-2-23 16:00
學校有同學收到信?唔知係唔係開始寄信?
應該未開始出信架喎!? 收到信個同學係級一級二?

PigPig710 發表於 19-3-4 09:32

收到信該是级五至十的同學

PigPig710 發表於 19-3-4 09:32

我担心了二個星期呀!我們只是级十一至二十,機會好微,是嗎?

ChungMelody 發表於 19-3-4 09:47
我担心了二個星期呀!我們只是级十一至二十,機會好微,是嗎?
唔洗擔心! 除左你話既"呢個同學"收到信, 暫時都無其他家長話收到信, 應該大部份都未有通知, 希望在明天!

powerma 發表於 19-3-4 09:13
...
大抽獎睇好唔好彩同之前的自行interview無關. 不過BPS一定多人放乙1.

PigPig710 發表於 19-3-4 10:02
唔洗擔心! 除左你話既"呢個同學"收到信, 暫時都無其他家長話收到信, 應該大部份都未有通知, 希望在明天!
...

多謝你安慰,大家也加油,如收到信記得上嚟講聲呀! 唔知有冇人報藍田St.Paul呢?

大家也加油

pccw2017 發表於 19-3-4 10:27
大抽獎睇好唔好彩同之前的自行interview無關. 不過BPS一定多人放乙1.

我們大家都要好彩喔!BPS見(emoji)

powerma 發表於 19-3-6 21:07
我們大家都要好彩喔!BPS見(emoji)

誤會了,我的小朋友是仔,只是友人女女讀BPS有些了解。

回覆樓主

剛打去問了,由於學校資料更新緊,網上面試申請編號將會遲少少公佈,大家要等多陣

powerma 發表於 19-3-8 09:18
剛打去問了,由於學校資料更新緊,網上面試申請編號將會遲少少公佈,大家要等多陣
...

唔怪之找不到!谢謝!如有得睇請講聲

powerma 發表於 19-3-8 09:18
...

唔該晒!

回覆樓主

https://drive.google.com/file/d/1MvTDrkPyRbmAbzfO4mooP9g3Bn_erQXl/view?usp=drivesdk

thanks