用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 教育講場 教出十優女兒 麥何小娟唔迫麥明詩讀書:培育性格更重要 ...
樓主: BK_Milk
go

教出十優女兒 麥何小娟唔迫麥明詩讀書:培育性格更重要

DengCK 發表於 19-8-18 10:25
好心佢阿媽阿爸,要消費個女到幾時。阿爸而家幫人補習又講咩咩十優之父。十優過時咗幾耐呀。

麥明詩係入唔 ...

但係10A始終係限量版
歷屆總和,相信都係3位數字
仲有袛會越來越少
物以罕為貴之下
10A爸爸、10A媽媽、10A港姐
始終有佢賣點
最緊要有Noise !

DengCK 發表於 19-8-18 10:25
好心佢阿媽阿爸,要消費個女到幾時。阿爸而家幫人補習又講咩咩十優之父。十優過時咗幾耐呀。

麥明詩係入唔 ...

轉載 :明報2019/08/29

內文第一句就十優港姐,係有佢賣點 !

「十優港姐」麥明詩(Louisa)不但讀書叻,運動一樣掂﹗昨晚她在社交平台分享素顏上陣及手持證書的照片,透露半個月前與幾位同學仔已齊齊考獲潛水牌。不少網友送上恭喜,有粉絲留言問︰「你係咪乜嘢都會考得到㗎?」也有網民讚麥明詩素顏影相,非常大膽﹗

db7mu23 發表於 19-8-29 18:08
轉載 :明報2019/08/29
其實呢d commercial cert, beginner levels差不多一定考到咁滯,但素顏又幾勇,還是國王的新衣?

Arabellahk    發表於 19-8-31 00:53

MrBeast 發表於 19-8-29 18:27
其實呢d commercial cert, beginner levels差不多一定考到咁滯,但素顏又幾勇,還是國王的新衣? ...

都係嗰句
從事show business
最緊要有noise !