用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 堅真 / 坑真 call waiting
樓主: lem0ngreentea
go

堅真 / 坑真 call waiting

cxmonster 發表於 19-5-22 19:14
回覆 littlechen 的帖子

今天call waiting call 咗幾多人?

只知是call slibing

今日試下打去坑真博一博問有無位,佢都係話未有位..好心急呀!!!有無媽媽收到CALL WAITING呀?

回覆 pigoilcat 的帖子

轉咗幾個pm去am, 應該有pm 位放出

但都話冇位,咁應該內定咗,死心了

回覆 cxmonster 的帖子

不過我估佢都係講官方答案,就算有位佢都唔會喺電話答我,只係博一博有無奇蹟發生希望心急既媽媽都快D收到CALL啦..

照計有位應該call 咗,希望啲手執幾個offer 嘅家長盡快決定好,放返啲位出黎,感激

應有call過
我見堅真有收到call轉到去坑真

回覆 KatieSo11 的帖子

可以咁樣轉㗎?咁即係call 完:(

不是呀
兩間都有申請
坑真收waiting
有call到先轉到

係咪sibling 或舊生?

係 本身有家姐讀緊真小

係咪講緊之前唯一一個收到call 嘅sibling ?

原來真係有call 過,不過只限sibling,N冇如我可以放棄了

要等sibling放棄先再call N無人士...真係好渺茫...幾千人

今日收到堅真call waiting am

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

醒目開學勳章 王國長老

版主通知

全面禁止開立/邀請/宣傳任何親子王國以外之通訊群組.

鑑於近期不斷有用戶開立親子王國及教育王國以外之通訊群組,並在版面邀請其他國民加入,過往管理團隊只會在版面作出溫馨提示,但情況一直未有改善,更有不法份子通過站外群組進行宣傳活動及滋擾國民。為保障國民安全及個人資料免被外洩,由即日起,全面禁止開立/邀請/宣傳任何親子王國以外之通訊群組,一經發現,有關帖子將會移除或屏蔽,屢次或嚴重違規者,將可被警告或禁言。

再次提醒各位國民,在參與討論時,請勿隨便透露自己的個人或通訊資料,更應避免在版面公開自己的真實姓名、電郵地址或聯絡電話,以免受到不必要的滋擾。謝謝!
任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

任何非 PM 形式查詢一律不回

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

我都收到堅真call waiting, 想問下堅真K1 有無功課?幾時開始學寫字?男仔係咪多數升倒小學?

謝謝!

陸續有人收到坑真call, 大家留意

fam2016 發表於 19-6-8 14:45
我都收到堅真call waiting, 想問下堅真K1 有無功課?幾時開始學寫字?男仔係咪多數升倒小學?

謝謝!

k1無乜功課
k2開始寫字