用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 升中派位 沙田培基書院面試通知
樓主: siufa
go

沙田培基書院面試通知  

回覆樓主

收到了,但同另一間撞時間(emoji)
]MY Baby is Kelsey...^_^. She is 2 months and 14 Day 媽咪1號生日 + Daddy17號生日=18 (10月8日Kelsey BB出世啦) :-P 快D入黎參觀下我個小天地啦 :-D [img align=left]http://bb4.babyhome.com.tw/UPLOAD4/70137/70965.4518324.gif[/img] [img align=left]http://bb5.babyhome.com.tw/UPLOAD4/70137/s180/70965.5717339.18690.jpg[/img] [img align=left]http://bb5.babyhome.com.tw/UPLOAD4/70137/s180/70965.5853425.14930.jpg[/img] [img align=left]http://bb5.babyhome.com.tw/UPLOAD4/70137/s180/70965.5853424.61806.jpg[/img]

tamama1206 發表於 19-1-15 18:12
Email 入面有兩個 attachment, 其中一個有寫時間

謝謝你!只開到問卷,另一個開不到,我是親自交表,可能等信?

babadogcat 發表於 19-1-15 18:25

請問,我親自交表的,是否也能網上查结果?找不到

agugi 發表於 19-1-15 18:35
請問,我親自交表的,是否也能網上查结果?找不到

我也是親自交,張收條有號碼,你入番落去再加身份證頭四個字便有了!

我也是親自交的但也收到email!

LOVELY-BABE 發表於 19-1-15 19:28
我也是親自交的但也收到email!

見到了,謝謝你

回覆樓主

我沒有收到電郵,上培基校網報名系統查詢,原來有幸可以面試。

Gladys-c 發表於 19-1-15 19:43

我都在網上查到面試資料了,謝謝你們!

Gladys-c 發表於 19-1-15 19:43

你地都係郵寄的嗎?

babadogcat 發表於 19-1-15 18:40
我也是親自交,張收條有號碼,你入番落去再加身份證頭四個字便有了!

查到了,谢謝!

evitalcm 發表於 19-1-15 20:02
你地都係郵寄的嗎?

我是網上申請的

我親自交,我都係只開到問卷,error 面試信。我朋友都係親自交,兩份件都開到

likk535101 發表於 19-1-15 20:19
回覆 evitalcm 的帖子

我們也是親自去學校交的, 可以在他的學校網頁申請結果查到的, 試一下.

你有收到信嗎?我仍未收到
網上check左有得面試,但個file開唔到,唔知幾點面試……

回覆樓主:

有冇人知過往大概幾多人有interview?

MaMaMango 發表於 19-1-15 20:36
你有收到信嗎?我仍未收到
網上check左有得面試,但個file開唔到,唔知幾點面試……
...
開唔到file, 可以check emailbox,要check junk folder

Gluco 發表於 19-1-15 20:57
我一樣,開唔到file, 可以check emailbox,要check junk folder

我發現網上會面信大部份也開不到,但email 內的interview letter 便開到,或是學校只及時放資料上網,email 可能明天再發!大家明天再留意email (emoji)(emoji)(emoji)(emoji)

Gluco 發表於 19-1-15 20:57
我一樣,開唔到file, 可以check emailbox,要check junk folder

你講得啱呀,真係落左垃圾郵件,唔該晒

剛上網check到interview係waiting, 應該連見都無得見了⋯

請問可以怎樣check结果?
我是郵寄去的,可以上網查嗎?