用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 自閉寶寶 另一部有關自閉症人士的電影---《我的馬拉松》 ...
樓主: big-head
go

另一部有關自閉症人士的電影---《我的馬拉松》 [複製鏈接]

Re: 另一部有關自閉症人士的電影---《我的馬拉松》

我都覺得係,一於搵時間去戲院睇

stellacl 寫道:

不過甘講, 入戲院睇, 好feel d...   
每個小孩都是上帝用來提醒我們,這世間還有希望。——泰戈爾

Dear all,

I also watched the film, but I really found that the audience cannot have the same feelings as mine! but it's very fine that I can have a strong feelings as I can understand what the message is carried out!

gigi2 寫道:
Maybe it is ok inside the cinema but I will consider while walking out to the street after the film is finished.

我睇9:40pm,睇完都半夜三更,周圍黑媽媽,都冇人理我lu﹗
稚言治語 = 一個很喜歡治療小朋友語言問題的言語治療師﹗ ;-) 不要怕,只要信﹗希望在人間吖嘛﹗ 你今日微笑了嗎?

kawai 寫道:
稚言治語,
喊咗六、七次! 你真是感情豐富, 我相信一包紙巾都唔夠.

咁又唔係好激烈嗰種嘅﹗我係好眼淺嘅人,有時同啲家長傾,佢哋一喊我又忍唔住眼濕濕o架啦﹗
稚言治語 = 一個很喜歡治療小朋友語言問題的言語治療師﹗ ;-) 不要怕,只要信﹗希望在人間吖嘛﹗ 你今日微笑了嗎?

Really a 'night ghost' you are!

[quote]我睇9:40pm,睇完都半夜三更,周圍黑媽媽,都冇人理我lu﹗
那時我為得到這孩子祈禱,上主就賞賜了我所懇求的,所以我現在把他獻於上主,他一生是屬於上主的。(撒上:27-28)你教導孩童應行的道路,待他老年時也不會離棄。(箴22:6)
‹ 上一主題|下一主題