用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 34校網大抽獎選校
go

34校網大抽獎選校

今日拿佐form,大家傾下有邊幾間係一線學校?張Form應該點填?

KKLmama 發表於 19-1-8 12:21
回覆 april13mum 的帖子
EDB只會發信通知家長, 係指定日期去派位中心填報並遞交小一統一派位申請表.

封信會附上一份"小一統一派位申請表既Sample"
還記得初為父母時,對孩子的期望嗎?我當時只想他/她平平安安,健健康康。
隨著時光飛逝,人的期望慢慢變了,變得越來越有要求。所以要經常提醒自己:毋忘初心
箴言4:23 - 你要保守你心,勝過保守一切,因為一生的果效是由心發出。
箴言22:6 - 教養孩童,使他走當行的道,就是到老他也不會偏離。

hkpapa852 發表於 19-1-8 12:25
EDB只會發信通知家長, 係指定日期去派位中心填報並遞交小一統一派位申請表.

封信會附上一份"小一統一派位 ...

1月26,27號去聖公會十字架小學選校,唔知係咪全部都一樣

回覆樓主:

請問係會寄信到屋企地址嗎?

A2kids 發表於 19-1-10 23:47
請問係會寄信到屋企地址嗎?

唔清楚,我哋係自己去教育局改地址順便拿埋

april13mum 發表於 19-1-11 08:45
唔清楚,我哋係自己去教育局改地址順便拿埋

謝謝你(emoji)

hkpapa852 發表於 19-1-8 12:25

封信會附上一份"小一統一派位 ...

無錯,人人都係交表當日去到現場先得到張form, 現場填,即時交。EDB 寄俾你係表格sample