用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 升中派位 銀禧 黃笏南 比較, 點解入大學比例可以相差咁多 ...
樓主: janice_BB
go

銀禧 黃笏南 比較, 點解入大學比例可以相差咁多   [複製鏈接]

miriam 發表於 19-1-8 16:22
hkpapa 要再花心思引埋人入黎傾先得

不過EK始終是主、其他媒介也是引用Ek,最多閒!

miriam 發表於 19-1-8 16:22
hkpapa 要再花心思引埋人入黎傾先得
係咪要加入wannacry
還記得初為父母時,對孩子的期望嗎?我當時只想他/她平平安安,健健康康。
隨著時光飛逝,人的期望慢慢變了,變得越來越有要求。所以要經常提醒自己:毋忘初心
箴言4:23 - 你要保守你心,勝過保守一切,因為一生的果效是由心發出。
箴言22:6 - 教養孩童,使他走當行的道,就是到老他也不會偏離。

醒目開學勳章 王國長老

sukitelfold 發表於 19-1-8 16:25
不過EK始終是主、其他媒介也是引用Ek,最多閒!
畀返 credit hkpapa 同 EK 都要掛
任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

任何非 PM 形式查詢一律不回

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

醒目開學勳章 王國長老

hkpapa852 發表於 19-1-8 16:25
係咪要加入wannacry
乜黎架

2jkidsfather    發表於 19-1-8 16:52
任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

miriam 發表於 19-1-8 16:28
畀返 credit hkpapa 同 EK 都要掛

EK已經不講,起咗朵十幾年!

香港爸爸已經是大紅人,有朵如⋯⋯EK長毛、香港吧等

sukitelfold 發表於 19-1-8 16:32

幫我留意吓, 新版本有冇人破解到

還記得初為父母時,對孩子的期望嗎?我當時只想他/她平平安安,健健康康。
隨著時光飛逝,人的期望慢慢變了,變得越來越有要求。所以要經常提醒自己:毋忘初心
箴言4:23 - 你要保守你心,勝過保守一切,因為一生的果效是由心發出。
箴言22:6 - 教養孩童,使他走當行的道,就是到老他也不會偏離。

醒目開學勳章 王國長老

sukitelfold 發表於 19-1-8 16:32

EK 長毛...............

kirstyau 發表於 19-1-8 15:52

每次見d人仲攞咩land網站出黎講banding,已經暗笑,仲有FB  ...
我都有這想法POST HKPAPA D 資料

回覆樓主:

銀禧同黃笏南2間既成績係咪差好多我唔敢講,但我好肯定2間既校長係差好遠,銀禧校長好9條街,黃記校長同豬頭丙無分別。

利申:我勁心儀銀禧,但我女鍾意黃記,最後我由得佢,而家勁後悔。當年自行我排黃記第一,銀禧第二,阿女同我講見完銀禧,都覺得十拿九穩。因我女係就讀黃記附近果間音樂勁既私小,我女成績中上,所以我相信當年銀禧自行都係收我女既,可恨我女要排黃記第一

醒目開學勳章 王國長老

hkpapa852 發表於 19-1-8 16:48
幫我留意吓, 新版本有冇人破解到

眼都矇

義氣仔女 發表於 19-1-8 17:01
銀禧同黃笏南2間既成績係咪差好多我唔敢講,但我好肯定2間既校長係差好遠,銀禧校長好9條街,黃記校長同豬 ...
我勁心儀銀禧,但我女鍾意黃記,最後我由得佢,而家勁後悔。.............後悔D MUG??可否分享下

銀禧同黃笏南2間既成績係咪差好多我唔敢講,但我好肯定2間既校長係差好遠,銀禧校長好9條街,黃記校長同豬 ...
拿, 我無心踩任何學校, 有無好九條街我唔知, 似唔似豬頭炳都見人見智, 不過, 我朋友係WFN校友, 都唔鐘意校長, 話舊校長好好多, 但老師係OK既。整體感覺同你相似, 不過, 既然入咗, 咪等佢調職囉, 同院校會唔會調來調去? D老師都好好既。

在那裏可以睇得咁詳細

可唔可以講多D, 黃校同銀校我都有興趣!!
教養孩童,使他走當行的道, 就是到老, 他也不偏離!

miriam 發表於 19-1-8 17:03
眼都矇
破解咗?

醒目開學勳章 王國長老

hkpapa852 發表於 19-1-8 17:19
破解咗?
paint.net 慢慢塗...........

miriam 發表於 19-1-8 17:24
paint.net 慢慢塗...........
哈哈..... 咁梗係改到眼盲啦!

如果我再將D水印加密D, 妳好快要去搵林醫生添呀!

我同你一樣兩間都有去過。感受同你一樣……唔多解釋。

gracelam 發表於 19-1-8 17:12
可唔可以講多D, 黃校同銀校我都有興趣!!

詳細就唔方便講太多,因為一講就知係我,但我覺得黃記既樂團水平唔係佢吹到既咁勁,我聽過樂團演出,覺得佢只達到我女私小最低級果個樂團

不過黃記確係有一個優點既,係學生真係比較純,可能因為校內程度唔太高,所以我女讀得好開心,我而家都唔理啦,求其阿女開開心心唔學壞就算啦

醒目開學勳章 王國長老

hkpapa852 發表於 19-1-8 17:27
哈哈..... 咁梗係改到眼盲啦!
COVER 打錯字呀

‹ 上一主題|下一主題