用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 海外留學 各位家長小心受騙
樓主: scso
go

各位家長小心受騙

我先三四日先見到,係早三星期收,答佢話OK無問題,仲叫佢比戶口數碼我,我想幫佢架,佢冇揾我但來訪過我Profile起我底,唔明白點解仲未有人做嘢,ban佢戶口:

yanpo 18-12-29 13:44你好, 我想問問, 需要一筆350英磅的錢, 存入返英國的銀行,
你如有開英國的銀行戶口, online-banking服務, 可以直接local用fasterpayments轉就得,
我就比返港元你在香港銀行戶口,

因我銀行戶口無做開匯款, 因此如做的話, 我唔知銀行會不會問多問小. 因此簡單想你幫忙一下.
你考慮一下, 得的話我比返10%磅 =35磅你做手續費.
打擾了.

skIII 發表於 19-1-14 18:55
我先三四日先見到,係早三星期收,答佢話OK無問題,仲叫佢比戶口數碼我,我想幫佢架,佢冇揾我但來訪過我Pr ...

請問怎知道來訪過我Profile起我底?

scso 發表於 19-1-14 18:58
請問怎知道來訪過我Profile起我底?
按右上角自己的名稱,就會見到自己個Profile,包括最近的訪客。

skIII 發表於 19-1-14 19:16
按右上角自己的名稱,就會見到自己個Profile,包括最近的訪客。

即是按我的?睇自己proflie? 我比較蠢咁就睇到什麼人睇過我?Thanks

scso 發表於 19-1-14 19:24
即是按我的?睇自己proflie? 我比較蠢咁就睇到什麼人睇過我?Thanks
用電腦的話係睇到什麼人睇過我,但你用電話版,我就唔肯定了,因電話少了好多功能。

skIII 發表於 19-1-14 20:09
用電腦的話係睇到什麼人睇過我,但你用電話版,我就唔肯定了,因電話少了好多功能。 ...

Thanks

回覆樓主

多謝提醒