用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 荃灣吳國偉幼稚園
樓主: 小义燒
go

荃灣吳國偉幼稚園

terrywww 發表於 18-12-19 03:12
Pm offer

恭喜晒,會take offer 嗎?

回覆 小义燒 的帖子

我小朋友係10月細B, 記憶力很好,十分鍾意睇書。

收到, AM OFFER

回覆 pigpigbb2016 的帖子

我都am offer

回覆 Floriass 的帖子

讀嗎 ?!

AM waiting , 等緊大家放位, 如果一心打算唔讀, 希望大家早點放位, 謝謝!!!
吳國偉係happy school, 如果2年後係target 直私(由其是一線), 就唔好揀呢D happy school 了......

讀呀!

回覆 puiyee61 的帖子

對呀,可參考以下報導

https://topick.hket.com/article/2227943/%E6%95%91%E4%B8%96%E8%BB%8D%E5%90%B3%E5%9C%8B%E5%81%89%E7%B4%80%E5%BF%B5%E5%B9%BC%E7%A8%9A%E5%9C%92%E9%81%8A%E6%88%B2%E5%AD%B8%E7%BF%92%E3%80%80%E6%A0%A1%E9%95%B7%EF%BC%9A3%E8%87%B36%E6%AD%B2%E4%B8%8D%E5%BF%85%E6%80%A5%E6%96%BC%E7%81%8C%E8%BC%B8%E7%9F%A5%E8%AD%98

回覆 Floriass 的帖子

好呀 !! 我都好大機會,,做同學啦~

PM OFFER, 呢間係我首選

felicia314 發表於 18-12-19 09:26
回覆 小义燒 的帖子

我小朋友係10月細B, 記憶力很好,十分鍾意睇書。

我小朋友11月細b,記憶力都好,尤其對數字及中文字

Wonderfulella 發表於 18-12-19 10:56
PM OFFER, 呢間係我首選

我都係pm,不過仲考慮緊take唔take

puiyee61 發表於 18-12-19 10:28
AM waiting , 等緊大家放位, 如果一心打算唔讀, 希望大家早點放位, 謝謝!!!
吳國偉係happy school, 如果2年 ...

係呀,希望大家決定咗後盡快放位,等其他waiting 小朋友take offer,謝謝!

我得AM waiting 咋。。多數都冇機會喇

waiting 有WAITING NO架,,排得前是有機會的,

通常排幾多有機??

回覆樓主:

我女pm waiting, 請問pmw-001c算前嗎?c代表咩呀?

回覆 pnbb2018 的帖子

001咪第1個囉....好大機會呀 ! C就唔知點解了~

pigpigbb2016 發表於 18-12-19 15:02
回覆 pnbb2018 的帖子

001咪第1個囉....好大機會呀 ! C就唔知點解了~

我驚有001a, 001b, 001c....

puiyee61 發表於 18-12-19 10:28
吳國偉係happy school, 如果2年 ...

Happy school一樣可以自己考私校,完全無關係,我buy happy school,唔催谷,小朋友愉快學習更加有成效!