用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 學之園 君豪校
樓主: fantracy
go

學之園 君豪校  

請問有無君豪校K2 pm 英普班同學仔?

andylaubaby 發表於 19-1-23 21:18
因為近

Hi 請問最後揀kv 定LH?

請問有無下午K1C-PE同學仔?

回覆 Clari 的帖子

我们是K1A

受到警告
提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

醒目開學勳章 王國長老

版主通知

全面禁止開立/邀請/宣傳任何親子王國以外之通訊群組.

鑑於近期不斷有用戶開立親子王國及教育王國以外之通訊群組,並在版面邀請其他國民加入,過往管理團隊只會在版面作出溫馨提示,但情況一直未有改善,更有不法份子通過站外群組進行宣傳活動及滋擾國民。為保障國民安全及個人資料免被外洩,由即日起,全面禁止開立/邀請/宣傳任何親子王國以外之通訊群組,一經發現,有關帖子將會移除或屏蔽,屢次或嚴重違規者,將可被警告或禁言。

再次提醒各位國民,在參與討論時,請勿隨便透露自己的個人或通訊資料,更應避免在版面公開自己的真實姓名、電郵地址或聯絡電話,以免受到不必要的滋擾。謝謝!
任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

任何非 PM 形式查詢一律不回

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

醒目開學勳章 王國長老

版主通知

全面禁止開立/邀請/宣傳任何親子王國以外之通訊群組.

鑑於近期不斷有用戶開立親子王國及教育王國以外之通訊群組,並在版面邀請其他國民加入,過往管理團隊只會在版面作出溫馨提示,但情況一直未有改善,更有不法份子通過站外群組進行宣傳活動及滋擾國民。為保障國民安全及個人資料免被外洩,由即日起,全面禁止開立/邀請/宣傳任何親子王國以外之通訊群組,一經發現,有關帖子將會移除或屏蔽,屢次或嚴重違規者,將可被警告或禁言。

再次提醒各位國民,在參與討論時,請勿隨便透露自己的個人或通訊資料,更應避免在版面公開自己的真實姓名、電郵地址或聯絡電話,以免受到不必要的滋擾。謝謝!
任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

任何非 PM 形式查詢一律不回

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

supersjcandy 發表於 19-8-15 14:11

我未知邊班,9月插班

supersjcandy 發表於 19-8-15 14:11

Me2

Vava0415 發表於 19-8-31 22:40
Me2

我都係星期一插班

summersnow607 發表於 19-1-31 21:36
My daughter used to study at Victoria (kornhill) since she was 8 months, but we moved her to LH for  ...

I wanna know more about your experience with LH especially on getting to kids to speak in English. I have heard many many positive comments on their NETs but would like to know about the negatives

回覆樓主:

請問一下有K1B家長嗎? 小兒是插班生有事情想交流下

請問一下有K1D 家長嗎?我小朋友會轉k1D 班, 多多指教!

請教家長們 K1 2in 校長一般會問啲咩類型嘅問題呀?要唔要對希望小朋友上咩小學要好清晰表現到已經做左好多功課咁呢?