用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼教雜談 Bad playgroup and Sch - Aristle
go

Bad playgroup and Sch - Aristle [複製鏈接]

我小孩上左40幾堂完全學唔到野,學費貴不在話下,重要的是小朋友可以得到真正的教育!可惜這一間學校做不到這個宗旨!
非常commercial , 只識得賺錢,最近playgroup結業, 12月頭用電郵通知所有家長必須於12月前完成所有補課並不作任何refund !是一個非常不負責任的機構!做人的理念也管不好怎樣教到品德高的孩子呢?

非常後悔讓孩子在這所所謂學校上學!浪費時間浪費金錢
   0    0    0    0

回覆樓主:

成間Playgroup 結業?

HelloMrsHo 發表於 18-12-13 15:37
我小孩上左40幾堂完全學唔到野,學費貴不在話下,重要的是小朋友可以得到真正的教育!可惜這一間學校做不到 ...

系咪有間幼稚園的?
Playgroup 收2萬幾架
吾refund 真的好衰

HelloMrsHo 發表於 18-12-13 15:37
我小孩上左40幾堂完全學唔到野,學費貴不在話下,重要的是小朋友可以得到真正的教育!可惜這一間學校做不到 ...

以前不是搞得幾好?雅士圖playgroup bo

回覆樓主:

我有個朋友係上緊呢個 playgroup, 佢話收到通知係補堂無得 refund, 其餘有得 refund喎~
‹ 上一主題|下一主題