用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 美孚York
go

美孚York

有冇人知PN 佢地有幾多班同人? 上午下午全日?
師生比例 ?
同埋學費幾錢 ?

佢地係咪係人都收

ollaw 發表於 18-11-26 21:26
師生比例 ?
同埋學費幾錢 ?

聽講係人都收,而且報名年終無休
所以唔駛咁早報,可以最後做後備

回覆樓主

有呼吸有交錢都收

ollaw 發表於 18-11-26 21:26
師生比例 ?
同埋學費幾錢 ?

我女讀緊pn 上午班,一班大概 16-18 人,3 個老師。

回覆 ollaw 的帖子

有身份証!肯交表肯交錢就可以!學店一間!不過英文好強

Ctswa 發表於 19-2-19 11:42
學費幾多

我係kowloon tong N, 兩小時,每月$6000 左右 total 12 個月。 另雜費$4000+ 全年,書簿 $1000+ 全年, 茶點 $4000+ 全年,不過呢d 都係optional 的,唔買都得。另校服都係大概$4000 冬夏季,視乎你買幾多件替換。
呢d 都係大概既數,因為我無計住。

Nbs 發表於 19-2-19 12:32
我係kowloon tong N, 兩小時,每月$6000 左右 total 12 個月。 另雜費$4000+ 全年,書簿 $1000+ 全年, 茶 ...

兩個鐘會唔會少左d?你覺得n班教得好唔好啊

maggieee0905 發表於 19-3-27 16:55
兩個鐘會唔會少左d?你覺得n班教得好唔好啊

兩個鐘係少d, 不過小朋友 N 班其實都細個, 短 D 時間都ok, 又唔係話要學d 咩好學術性既野。
我小朋友讀得好開心,學左好多中英文歌返嚟唱。 老師們都好錫佢。 即使甘多班甘多小朋友, 就算係隔離班既老師都講到我小朋友個名 (不過呢個有可能係因為我女特別active 好易認)

Nbs 發表於 19-2-19 12:32
我係kowloon tong N, 兩小時,每月$6000 左右 total 12 個月。 另雜費$4000+ 全年,書簿 $1000+ 全年, 茶 ...

請問知道美孚同九龍塘YORK有分別嘛?邊間好啲呢?謝謝(emoji)(emoji)

Ginjo1210 發表於 19-8-24 00:24
請問知道美孚同九龍塘YORK有分別嘛?邊間好啲呢?謝謝(emoji)(emoji)

九龍塘係兩個鐘, 美孚好似係三個鐘. 其他其實我唔知有咩分別, 因為我冇研究過.

我都會報美孚YORK,方便,唔駛走到九龍塘咁遠,而且又係上3個鐘