用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼教雜談 港島邊間playgroup好?
go

港島邊間playgroup好?

我住柴灣,小兒宜家10個半月大,打想12個月左右去上pg, 我淨系搵到太古有2間,cpda和magart, 有人上過magart既pg嗎? 我見環境好似幾好,謝謝

小米奇 發表於 18-11-16 10:06
我住柴灣,小兒宜家10個半月大,打想12個月左右去上pg, 我淨系搵到太古有2間,cpda和magart, 有人上過maga ...

柴灣郵局上面都有間,我女讀緊,幾好

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

請勿在版面留下 pm/email 或 索取資料 相關字句,否則本文將會被關閉,謝謝合作

回覆樓主:

我細女上過幾間playgroup,下面呢兩間係我覺得最好:

Spring
多樣化playgroup,有art, sport, music, cooking class。地點方便,設施靚,老師質素above average,有本地同NET老師,不過價錢貴d,平均380-450一堂。

MusicRings
只做英文music playgroup。NET教,有個teacher Daniel Milard 好出名。各種中西樂器都齊,不過裝修無Spring靚,樓下無得泊車。價錢大約280-330一堂。