用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 石門既 跳舞班
go

[舞蹈] 石門既 跳舞班 [複製鏈接]

有冇人試過石門嘅跳舞班? 有無聽過Academy of Jazz 同Be Dance Academy ? 邊間好點?
   0    0    0    0

Vich83 發表於 18-11-9 18:39
有冇人試過石門嘅跳舞班? 有無聽過Academy of Jazz 同Be Dance Academy ? 邊間好點?
...

如果學jazz就Academy of Jazz都吾錯
如果hippop kpop就去佩盈拉丁舞蹈中心仲好 都係石門 佢地係日藉老師教 雙語教學 好有耐性同心機 親力親為 所以可以去試下

shinmum 發表於 18-11-17 00:59
如果學jazz就Academy of Jazz都吾錯
如果hippop kpop就去佩盈拉丁舞蹈中心仲好 都係石門 佢地係日藉老師教 ...

我去過academy of Jazz 不過佢個度好似好亂咁,個日去聽到有幾個家長問佢地行政野, 感覺上佢地搞得有點亂

Vich83 發表於 18-11-22 10:57
我去過academy of Jazz 不過佢個度好似好亂咁,個日去聽到有幾個家長問佢地行政野, 感覺上佢地搞得有點亂 ...

甘可以試下佩盈拉丁舞蹈中心 我小朋友都學梗果到 老師後生幾好心機 試下堂先 小朋友一定要試下堂先知岩吾岩

小朋友想學JASS.......仲有咩好推介??想搵啲有心教的老師。

回覆樓主:

佩盈老師上次我都想幫個女報名學拉丁舞
佢狂叫我轉學潮舞

之後約試堂佢問我幾點方便
我話無所謂 佢有班我就試
講極都唔講3-4歲拉丁有咩時間
又話自己咩時間都得

所以我先自己講自己得閒既時間
點知佢點左1日星期二10:30am
我晨早帶到個女去學
門口黑哂未開門
打俾佢又話唔記得左