用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 港青基信(offer letter)
樓主: 伏冉靈
go

港青基信(offer letter)

回覆樓主

第二round in,剛手信,got offer

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

回覆樓主

congratulations!

醒目開學勳章 王國長老

回覆樓主

版主按:禁止開立/邀請/徵求加入任何通訊群組,請參閱置頂通告
敬請留意

回覆樓主

想請問有offer的家長,小朋友是否需要認到好多英文字?如果oral 係ok, 但認字唔太強會唔會考到?

Lupdoy 發表於 18-12-13 13:09
想請問有offer的家長,小朋友是否需要認到好多英文字?如果oral 係ok, 但認字唔太強會唔會考到?
...

我仔冇一次可以話都比我聽考過甚麼。我仔oral唔強,但最基本要識聽英文指令。

Lupdoy 發表於 18-12-13 13:09
...

我識一個 native English, 有 sibling 都吾收,不知何解?!
[img align=left]http://i46.photobucket.com/albums/f119/virgokaren/virgokaren_02.gif[/img]