用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 海外留學 今年申請英國Student VISA超快批出
go

今年申請英國Student VISA超快批出

阿大27/8交文件,冇做快證,昨日1/9已速遞到屋企,共六日就完成。

亮燈 發表於 18-9-2 08:12
阿大27/8交文件,冇做快證,昨日1/9已速遞到屋企,共六日就完成。

亮燈 發表於 18-9-2 08:12

阿仔都係尋日收到。
上星期5比walk in$500 做證,無比快證錢。佢尋晚話自己一手一腳教掂個visa 好有滿足感!

Ruby1219 發表於 18-9-2 09:48
阿仔都係尋日收到。
上星期5比walk in$500 做證,無比快證錢。佢尋晚話自己一手一腳教掂個visa 好有滿足 ...

叻仔 ,阿大升中六時,我都係叫佢自己攪。

亮燈 發表於 18-9-2 09:50
叻仔  ,阿大升中六時,我都係叫佢自己攪。

你阿大升中六時已經自己搞,仲叻啦。
我仔中六嗰陣時我delegate 咗比daddy 搞,因為阿仔嗰個暑假又要summer job 又要寫personal statement 同預備uni application 好忙,我想佢focus 啲。

阿仔三個visa 我哋一家三口一人搞一次好公平

其實我知啲細路自己實搞得掂,往往係我哋大人放唔放到手啫。

Ruby1219 發表於 18-9-2 10:25
你阿大升中六時已經自己搞,仲叻啦。
我仔中六嗰陣時我delegate 咗比daddy 搞,因為阿仔嗰個暑假又 ...

最尾果句係重點
佢地中學既簽證全部我攪,好彩有貓紙,唔係真係攪唔掂,而阿大中六時都係有貓紙俾佢攪,但錯左一次,佢又要重新攪過,而今次就真係佢自己攪晒!我只係提點少少。好彩冇錯到。

而阿大冇令公子咁叻,佢暑假遊手好閒,無所事事,所以要佢攪啫!因實在太煩喇!

亮燈 發表於 18-9-2 10:29

最尾果句係重點

阿仔今個暑假都講明要hea,淨係幫人補下習

Ruby1219 發表於 18-9-2 13:32
阿仔今個暑假都講明要hea,淨係幫人補下習

幫人補習就叻喇! 阿大就做左唔夠一個月暑假工,已經呻好辛苦。