用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 海外留學 help, 濕疹
樓主: 喧嘩
go

help, 濕疹

demio 發表於 18-8-28 19:37
見 AMAZON UK 最平GBP11.05  一支100ML ,對嗎?
我記得有買過8鎊左右的,寫住加幾鎊運費,但我訂幾支佢就冇收運費

Brianmommy 發表於 18-8-28 22:40
我記得有買過8鎊左右的,寫住加幾鎊運費,但我訂幾支佢就冇收運費
Thank you

喧嘩 發表於 18-8-28 02:15
各位, 亞女塊面好番左8成啦, 多謝大家嘅意見

替你著急,因為遙遠地支援很無奈。
可否請教一下最後如何護理?

[img align=right]http://bd.lilypie.com/LdY5p8.png[/img]

Janice_chu 發表於 18-8-29 19:53
替你著急,因為遙遠地支援很無奈。
可否請教一下最後如何護理?

我喺bk識左個jm, 佢係我女小學師弟媽咪, 佢就介紹左佢弟婦我識, 超級nice, 一直解答我好多問題, 佢女舊年已過去, 今年同我女係同學, 佢女幫我帶d 藥過黎, 雖然已經好番, 但真係好感激佢, 萬一有事可以有得用。
我唔理咁多, 狂俾佢食antihistimane, 所有cream停晒, 只揸我帶果支sample去(呢支嘢我買嘢送, 我都未用過), 帶埋出街, 幾個鐘補一次, 唔好俾塊面吹風, 亦唔俾佢太熱, 太焗又即時起番晒, 咁就慢慢好番啦

喧嘩 發表於 18-8-29 20:18
我喺bk識左個jm, 佢係我女小學師弟媽咪, 佢就介紹左佢弟婦我識, 超級nice, 一直解答我好多問題, 佢女舊年 ...

謝謝分享。
真的好難得有同校學友幫忙。
你也可帶d帽可以天冷天熱都用得上。
Anti histamine 可以不同款交替吃,會食純的。
Happy study and good health to your girl !

[img align=right]http://bd.lilypie.com/LdY5p8.png[/img]