用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼教雜談 Socratic 面試班
發新帖回覆
go

Socratic 面試班

請問有人上過Socratic嗎?感覺如何,可否分享,謝謝

我都想知

我上過開頭覺得好好的,去Socratics上其實係因為係我在Aristle跟開的consultant過左去Socratics,所以我都跟埋去,因為真心喜歡consultant跟得足,但之後唔知係咪越做越大,開始冇follow-up得咁好。我亦因此轉左另一個細規模的centre,因為我覺得老師同我溝通好重要,新去的centre老師比到小朋友和我的多好多,老師亦不賣廣告,實幹型,又有業績。

ceresves 發表於 19-7-17 10:44
我上過開頭覺得好好的,去Socratics上其實係因為係我在Aristle跟開的consultant過左去Socratics,所以我都 ...

可以分享後來果間嗎?Socractic大約幾錢/月?

凍奶茶少奶 發表於 19-7-18 01:40
可以分享後來果間嗎?Socractic大約幾錢/月?

socratic 約五百幾蚊堂,但一次過要交24 or 48 堂

lollylolly 發表於 19-7-19 21:32
socratic 約五百幾蚊堂,但一次過要交24 or 48 堂
如果有成效又唔算貴,但怕join後仲要另外一大堆外補。因為佢講到貼身訂制,因應學生進度及需要設計課程,我就會期望佢唔係普通英數補習,而家發現手肌弱就多D art craft,oral弱就多D speaking class

ceresves 發表於 19-7-17 10:44
我上過開頭覺得好好的,去Socratics上其實係因為係我在Aristle跟開的consultant過左去Socratics,所以我都 ...

請問可否pm你攞資料?thanks

可否pm 我新centre 資料嘛?

求PM,Thanks!(emoji)

求pm ,正為面試班而煩惱惱😔😔多謝你既分享
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊