用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 升中派位 黃芴南叩門
go

黃芴南叩門

請問有冇人筆試後,已收到黃芴南叩門面試通知?

加油

政府校, 今日最後註冊日, 留班叩門位應已用盡.
一般註冊後有位剩先再call 人. 筆試後無面試, 機會微.
可以打去學校問一問便可知實際情況

有沒人接到面試電話呀?

去年今日呢個時間我地一家剛剛在黃笏南見完校長出來。如果你今天仍未收到面試電話,就應該要接受落選的現實了。

minikoala 發表於 18-7-13 17:38
去年今日呢個時間我地一家剛剛在黃笏南見完校長出來。如果你今天仍未收到面試電話,就應該要接受落選的現實 ...

又唔好咁講,上年都有人7月2x日才收到offer

minikoala 發表於 18-7-13 17:38
去年今日呢個時間我地一家剛剛在黃笏南見完校長出來。如果你今天仍未收到面試電話,就應該要接受落選的現實 ...

請問筆試後被約見校長,會是另一場面試戰嗎?

有沒人報下喜呀?

請問各位上年黃笏南叩門是否網上下載叩門申請表還是家長寫信連同証書一併交上?謝謝大家。

注意一提WFN 九月轉新校長!係來自第三組別靠邊的校長。如果叩門最好去埋對面銀禧,多一層保障!

WFN 轉校長,唔係好明為何不由WFN 內部調升?而是由第三組別學校升上第一組別任校長,新校長真的可以駕馭B1組的各階層的師生嗎?利申我的孩子已中四,所以影响不大!但過去數年的學校行政,是少做少錯!寄望新校長真的可以帶領WFN 仍穩到B1組別,不要下跌!

MimiCactus 發表於 19-7-5 12:14
WFN 轉校長,唔係好明為何不由WFN 內部調升?而是由第三組別學校升上第一組別任校長,新校長真的可以駕馭B1 ...

都未必有直接關係,校長好唔好拭目以待。協恩校長梁少儀之前亦係响蔡功譜擔任校長多年。

好奇原來校長退休定調位?

YmOra 發表於 19-7-5 14:19
都未必有直接關係,校長好唔好拭目以待。協恩校長梁少儀之前亦係响蔡功譜擔任校長多年。
...

蔡功譜係3A,高中有英文班開到。黃鳯翎係3C,最貼地嗰隻,只有英文科用英文!