用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 特殊教育 蘋果膠和量子調频改善adhd
go

[過動] 蘋果膠和量子調频改善adhd

請問有冇人試過去Winnie Leung度用量子調频改善專注力?我見佢fb話做幾次就好大改善,想知有冇用家

上網有好多自制蘋果果膠的方法,其實跟我們所說的是同一種嗎?
https://youtu.be/qKcGpu8CxWw

回覆 candice1019 的帖子

我仔都有食蘋果果膠, 自己整唔到, 坊間好多牌子都有, 唔貴, 我食緊果隻 $120 / 250粒

https://thenaturalshop.hk/?p=3188

服食蘋果果膠(Apple Pectin)有助:

1.從回到兒時無癌狀態

2.改善聽覺力

3.改善腦筋靈活性,以及修補記憶

4.縮小膽石

5.調整甲狀腺健康

6.類風濕關節炎 - 蘋果果膠(Apple Pectin)及粟米芯素

7.甲狀腺亢奮 -蘋果果膠(Apple Pectin)及粟米芯素,有助舒緩甲狀腺增生

8.舒緩癲癇- 蘋果果膠(Apple Pectin)鬆弛神經和舒緩癲癇

9.蘋果果膠(Apple Pectin)在大腸中製造出丁酸鹽(Butyrate)令大腸蠕動,有助舒緩便秘

10..蘋果果膠(Apple Pectin)可以令腦之星形細胞製造多一點數量BDNF(腦衍生神經營養因子)從而舒緩「強迫症」及「思覺失調」症狀。

11.蘋果果膠(Apple Pectin)乙醯肉鹼(Acetyl L-Carnitine)複方有助改善兒童自閉症。

12. 減低飢餓感覺 - 蘋果果膠(Apple Pectin)+ 金雀異黃酮(Genistein)

13.有助改善口吃。

14.有助防止血管栓塞。

15.有助減慢衰老。

ccjm 發表於 18-7-11 14:10
請問有冇人試過去Winnie Leung度用量子調频改善專注力?我見佢fb話做幾次就好大改善,想知有冇用家
...
蘋果膠是自己整,定係買藥丸?

...

Winnie Leung is? Can share more info?

...

我也想知