用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
go

2018-2019小二插班 [複製鏈接]

有冇人收到電話?
   1    0    0    0

前日收到電話,琴日面試完即刻註冊,應該已經完畢。小女插小二,成功。
好少人面試,幾個年級應該唔會超過二十人。

Ciciokok80 發表於 18-7-12 15:33
前日收到電話,琴日面試完即刻註冊,應該已經完畢。小女插小二,成功。
好少人面試,幾個年級應該唔會超過 ...

恭喜晒!女女好叻!介意講是女兒讀邊間學校?校內名次如何?

回覆 cherryho121 的帖子

女本身讀舊大天,學校同老師都好好,就係校舍細同舊D,貪新油校舍靚就去試下,女話考得好差,點知又可以面試又收。本身大天三段考均班一二名,級十以內。
啱撞到舊大天陳校長九月調任新油天做校長,女好鍾意佢,算好好彩。

Ciciokok80 發表於 18-7-12 17:33

女本身讀舊大天,學校同老師都好好,就係校舍細同舊D,貪新油校舍靚就去試下,女 ...

本身你女女校內成績好,級10叻女。
我仔仔都有去考筆試,本身德信讀,但考級20。仔話考筆試時有兩題唔識,我地無收2nd in 電話所以應該落選了。
為你女女打氣,加油!

多謝!你仔仔都叻,大家一齊加油💪

Ciciokok80 發表於 18-7-12 15:33
好少人面試,幾個年級應該唔會超過 ...

請問2nd in面試,老師問什麼?
‹ 上一主題|下一主題