用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 BC primary plus vs monkey tree vs ABC pathway, any c ...
樓主: hued
go

[英文] BC primary plus vs monkey tree vs ABC pathway, any comments?

hued 發表於 18-6-22 21:29
學語言真係好貴 ,所以我覺得學校畀到嘅,唔出去再補 ,但係學校畀唔到嘅,就係與外籍人士conversation嘅環境  ...

私人net難在搵個好,有口碑嘅多數好full。
大仔試堂都試過6 7間,bc 係第三間正式上。係要試下夾下先知得唔得。
但見你講小朋友英文都唔差,可能小組類補習更加好。

我都報左暑假 BC (由 ABC 轉過來), L3 plus, 因為覺得 ABC 已經不合小三了. BC 有冇 net ?

拿拿利 發表於 18-7-7 10:10
我都報左暑假 BC (由 ABC 轉過來), L3 plus, 因為覺得 ABC 已經不合小三了. BC 有冇 net ? ...

BC 是 net

拿拿利 發表於 18-7-7 10:10
我都報左暑假 BC (由 ABC 轉過來), L3 plus, 因為覺得 ABC 已經不合小三了. BC 有冇 net ? ...
報左先問問過顧問,佢嘅回答係。。。
bc tutor 一定係net,但net係包括其他以英語為第一官方語言嘅國家,如新加坡等等。但就一定係修讀過英國教育課程(我理解為擁有英國教師資格),所以唔排除有機會有bbc。