用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 信則係 不信則無 2018全港小學50強
樓主: joejoe828
go

信則係 不信則無 2018全港小學50強

retriever 發表於 18-5-28 08:12
但無中學既官津小學,論昇中好,全香港除左“軒小”, 應該數佢啦瓜?
...

淨計東區都有幾間更好
還記得初為父母時,對孩子的期望嗎?我當時只想他/她平平安安,健健康康。
隨著時光飛逝,人的期望慢慢變了,變得越來越有要求。所以要經常提醒自己:毋忘初心
箴言4:23 - 你要保守你心,勝過保守一切,因為一生的果效是由心發出。
箴言22:6 - 教養孩童,使他走當行的道,就是到老他也不會偏離。

hkpapa852 發表於 18-5-28 08:52
淨計東區都有幾間更好

願聞其詳

醒目開學勳章 王國長老

hkpapa852 發表於 18-5-28 08:43
hkpep份排名一向都係整俾強國人睇家嘛。

點解香港人咁鍾意當佢係真理咁無限轉載?

仲好講,一日都係你
因為你唔整返個list喺whatsapp傳下囉
今時今日用whatsapp傳,至符合「咪埋對眼開心分享」原則架嘛

醒目開學勳章 王國長老

hkpapa852 發表於 18-5-28 08:43
hkpep份排名一向都係整俾強國人睇家嘛。

點解香港人咁鍾意當佢係真理咁無限轉載?
乜唔係 EK 唔使錢, 所以無乜公信力, 要畀錢買既書或資料先可信咩
任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

任何非 PM 形式查詢一律不回

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

醒目開學勳章 王國長老

Charlotte_mom 發表於 18-5-28 09:38
仲好講,一日都係你
因為你唔整返個list喺whatsapp傳下囉
今時今日用whatsapp傳,至符合「咪埋對眼 ...
我叫左佢開檔好耐喇, 硬係唔理我, 到時咪買九十幾張大空卡同佢玩瘋傳, 到時一定多人上門搵佢做顧問.
任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

任何非 PM 形式查詢一律不回

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~