用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 18-19小學大抽獎倒數中!
go

18-19小學大抽獎倒數中!

18-19小學大抽獎倒數中!這意味著直私音樂椅開始流動!而家多左人用what's app group 交流,少左人用EK傾。
如果有緣看到這個post, 分享一下大家的心情吧!

我就好心急想知有無機會wait 倒KTS!

回覆 mamamic 的帖子

仲可以有咩心情,聽天由命

mamamic 發表於 18-5-26 09:56
18-19小學大抽獎倒數中!這意味著直私音樂椅開始流動!而家多左人用what's app group 交流,少左人用EK傾。 ...

EK倾好過whatsapp倾
whatsapp group 人好多及好多廢話

回覆樓主:

平常心。

回覆樓主:

Hope for the best and prepare for the worst  

回覆樓主

樓主,很久冇見你出post. 大家互相加油。我小朋友也等緊音樂椅

回覆樓主

無論結果如何,
大人小朋友都已經盡力了。

Queenie1028 發表於 18-5-26 11:48
樓主,很久冇見你出post. 大家互相加油。我小朋友也等緊音樂椅

大家要繼續發放正能量。
我經常提醒自己升小只是成長的一個小小的過程,帶大一個小朋友的路仍漫長。共勉

18-19小學大抽獎倒數中!這意味著直私音樂椅開始流動!而家多左人用what's app group 交流,少左人用EK傾。 ...

呢度少左post.
日子越來越近。
加油!

回覆樓主

公海果啲whatsapp group 又嘈又多廢話又多流料

仲要disclose埋自己電話,咪攪

只有開學前後人人埋哂位果啲家長開嘅學校WhatsApp group先叫有啲用

Arabellahk    發表於 18-5-28 13:13

回覆樓主

唔擔心就假

回覆樓主

希望心儀學校快D轉到我到啦,大家一齊加油

有冇寫求信信,佢好講誠意

想請問係唔係自行派左學位, 已註册了, 是不是冇小一註冊証的???

EK d料比whatsapp Group 好好多,whatsapp gp成日講埋D無謂野

回覆 Felix223 的帖子

"EK d料比whatsapp Group 好好多" <--- 這個真視乎 d 料邊嗰俾   

"whatsapp gp成日講埋D無謂野" <--- 這個十分認同

manmonster 發表於 18-5-28 19:11
回覆 Felix223 的帖子

"EK d料比whatsapp Group 好好多"

當然啦!起碼不會不停咁「叮」你!就算教咗靜音,不用半小時已經過百個message !