用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 沙田呂明才和九宣小,選擇困難症?
樓主: waymon
go

沙田呂明才和九宣小,選擇困難症?   [複製鏈接]

ar_mak 發表於 18-5-22 18:26
其實我又唔係咁既意思,但為免好似同你下下包R頸,我再等下次機會再講。

PS:拿,上得去呢D地方,我地 ...

嗱,基本上係你講哂嘅,不過你嘅解釋,同你原本文字嘅表達,係有些距離,這情況其實經常出現在你的留言,(善意意見而已)

ar_mak 發表於 18-5-22 18:28
田小二表示:出年仲唔係輪到我?!
終於有一次你係講得簡單又易明!仲好有道理!

ar_mak 發表於 18-5-23 08:35
我連埋猴子爸果段一併回應。

其實係你地以點對點方式去諗野,一換左跳躍式想法,你地又接受唔到(接受唔到 ...
在这个1天才:99庸才的现实社会里,唯有屈就下你law, 很多人真的未能明白你嘛。。。包括我

猴子爸 發表於 18-5-23 09:52
在这个1天才:99庸才的现实社会里,唯有屈就下你law, 很多人真的未能明白你嘛。。。包括我 ...
同意啊!通常「天才」都係好孤獨,要搵個明白佢嘅人真係好難!

ar_mak 發表於 18-5-23 14:52
我其實最唔鍾意你係度攪分化,破壞哂我同你之間既感情。

PS:我係迷失既時候都係祈禱,對上仲有個上帝, ...
人的智商和思维的确不尽相同(这不是分化啊)但可以互相尊重,我事实上颇欣赏你的。只希望你留言时照顾到一般人的理解力而已。
‹ 上一主題|下一主題