用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 初中教育 有冇參加過永不放棄同學仔
go

有冇參加過永不放棄同學仔 [複製鏈接]

比小6小朋友參加,有冇參加過,可以分享下嗎?
   1    0    0    0

ckfamily 發表於 18-5-10 19:17
比小6小朋友參加,有冇參加過,可以分享下嗎?

我仔小五時有參加過,不過就以後都唔會再參加。帶隊果d係d大哥哥姐姐,佢地其實都係學生,柴娃娃一齊玩,唔認真。好似夜晚,叫d組員瞓,但佢地自己就出左去玩,間房係無組長。最後一個event要去老人院服務,約左去商場集合,仲要係平日,我特登請假同個仔去,點知無負責人出現,打電話又無人聽!全部家長企哂响度,鬧哂!

我仔like YMCA Lamma camp,仲要連續去兩年,導師有經驗好多!

我朋友女都有參加過,不過feedback都係麻麻地,又吾係平,人又多又亂,我朋友都叫我吾好參加嘥錢

回覆樓主

簽名被屏蔽

egg.plant 發表於 18-5-11 09:41
我仔小五時有參加過,不過就以後都唔會再參加。帶隊果d係d大哥哥姐姐,佢地其實都係學生,柴娃娃一齊玩, ...

YMCA 點樣報?

bigbigeyeeye 發表於 18-6-16 14:09
YMCA 點樣報?
YMCA Lamma web site: http://www.ymcahk.org.hk/lamma/

YMCA 點樣報: http://www.ymcahk.org.hk/lamma/ymca-lamma_site_images/upload/files/Adventure%20Summit%20Brochure(1).pdf >>>> please download the application form from our website (www.ymcahk.org.hk/camping) and submit via email or fax on or before 23 June 2018

‹ 上一主題|下一主題