用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 海外留學 gcse (pe, music , drama)
樓主: 喧嘩
go

gcse (pe, music , drama) [複製鏈接]

喧嘩 發表於 18-5-7 10:14
請問果3個運動係米可以重覆, 即係游水嘅, 就考游水加教練咁呀?

5 好意思,睇漏左你嘅message! 問左我女,佢話唔可以重複!我女仲話要揀四樣唔係三樣嘢!

DKmum 發表於 18-5-14 20:46
5 好意思,睇漏左你嘅message! 問左我女,佢話唔可以重複!我女仲話要揀四樣唔係三樣嘢!
...

會唔會間間學校唔同呀, 我見學校寫two written exam and practical performance in 3 physical activities

喧嘩 發表於 18-5-14 21:15
會唔會間間學校唔同呀, 我見學校寫two written exam and practical performance in 3 physical activities ...

可能佢係去年考唔同掛,應該以你學校今年嘅通知為準!

唔同 board  有唔同要求,但應該不可以同一個運動用三個不同身分(運動員,球證及教練)去考,用兩個身分可能有機會。另外,類似的運動也不可以當兩個項目 -如網球不可以分開單打和雙打;ski 和 snowboard 也只可選擇其中一項。有些 board 甚至要求團體運動及個人運動各選起碼一項。所以一定要問清楚自己學校。

peter_pan 發表於 18-5-15 10:23
唔同 board  有唔同要求,但應該不可以同一個運動用三個不同身分(運動員,球證及教練)去考,用兩個身分可 ...

我睇番係一個單人, 一個團隊, 第三個就單人或團隊都可以
‹ 上一主題|下一主題