用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 教材閱讀 淘寶買Oxford Reading Tree+點讀筆經驗
go

淘寶買Oxford Reading Tree+點讀筆經驗 [複製鏈接]

有冇用家係淘寶買過Oxford Reading Tree+點讀筆?我上過淘寶睇過,原來分唔同階段,每個階段又分自然拼讀+擴展閱讀,而且價錢都唔便,一個階段都成千人仔,是否要咁貴
   4    0    0    0

回覆樓主:

我喺淘寶買齊ORT 1-13級同floppy phonics 1-6級點讀版用左約2千蚊人仔,邊有你講得咁貴。

scgift 發表於 18-4-30 09:05
我喺淘寶買齊ORT 1-13級同floppy phonics 1-6級點讀版用左約2千蚊人仔,邊有你講得咁貴。
...

你係邊間買?有冇網站可介紹下?

lamlamlamchong 發表於 18-5-2 11:39
你係邊間買?有冇網站可介紹下?

我買開嗰間鋪冇左了。淘寶好多賣家有在賣,價錢啱就買得。留意點讀版/非點讀版之分。

scgift 發表於 18-5-2 14:20
我買開嗰間鋪冇左了。淘寶好多賣家有在賣,價錢啱就買得。留意點讀版/非點讀版之分。
...

Ok. Thanks!

lamlamlamchong 發表於 18-4-28 18:50
有冇用家係淘寶買過Oxford Reading Tree+點讀筆?我上過淘寶睇過,原來分唔同階段,每個階段又分自然拼讀+ ...

如果肯用心陪睇(陪點),直至佢有興趣自己點自己睇,到後期唔點自己睇。絕對超值,出去夠其搵個net教既班,柴娃娃1堂都300,幾堂係返到。但書可以睇好耐。
‹ 上一主題|下一主題