用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 升中派位 求意見,葵青B1女乙三選擇
go

求意見,葵青B1女乙三選擇 [複製鏈接]

乙一 蕭明
乙二 保祿
乙三 83 / 陳兆民
乙四 83 / 陳兆民
乙五 伍若瑜

乙三應該放83還是陳兆民
   0    0    0    0

回覆樓主:

我囡囡同你選擇差唔多。都是頭痛乙三放邊間!

醒目開學勳章 王國長老

83 早兩年好過陳, 今屆就陳好過 83, 去到乙3 以我黎講真係睇邊間近屋企

https://www.edu-kingdom.com/foru ... ;page=5#pid46222800
任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

任何非 PM 形式查詢一律不回

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

miriam 發表於 18-4-18 14:08
83 早兩年好過陳, 今屆就陳好過 83, 去到乙3 以我黎講真係睇邊間近屋企

https://www.edu-kingdom.com/foru ...
2間都係男多過女.作為陳記用家,佢地D男仔都幾乖,最重要多薯仔.

醒目開學勳章 王國長老

cyhk2006 發表於 18-4-18 14:15
2間都係男多過女.作為陳記用家,佢地D男仔都幾乖,最重要多薯仔.
有兩間女校, 剩返既仔仲可以去邊喎
任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

miriam 發表於 18-4-18 14:17
有兩間女校, 剩返既仔仲可以去邊喎
係呀!所以我覺得個仔入左男校一樣.

醒目開學勳章 王國長老

cyhk2006 發表於 18-4-18 14:19
係呀!所以我覺得個仔入左男校一樣.
只怕班女仔 MAN 過班男仔

miriam 發表於 18-4-18 14:22
只怕班女仔 MAN 過班男仔
用家呀?

醒目開學勳章 王國長老

cyhk2006 發表於 18-4-18 14:25
用家呀?
只係我有一個比男仔更 man 既女啫

乙1-3同我上年一樣,兩間女校我都有觀校,小明比較文靜嚴肅,pp比較活潑好動
MCS奮鬥中        
‹ 上一主題|下一主題