用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 約克中英文幼稚園 York 18/19 PN 細B, 會唔會join 佢個 playgroup呢? ...
go

York 18/19 PN 細B, 會唔會join 佢個 playgroup呢? [複製鏈接]

校長就建議細b join, 可以縮小因遲開學而同大b嘅差距,當然本身細b已比較蝕,大家又會唔會join?
或者有無join過嘅家長可以分享下究竟值唔值?
爬過文好似係NET教,除左貴,評價唔錯。。
   0    0    0    0

gpbk 發表於 18-4-14 23:21
校長就建議細b join, 可以縮小因遲開學而同大b嘅差距,當然本身細b已比較蝕,大家又會唔會join?
或者有無jo ...

我仔都係細 B , 出年一月先開學, 可能十月先join 。之前姨甥女讀過, 話幾好

gpbk 發表於 18-4-14 23:21
或者有無jo ...

9月尾細B,有join,今個星期上第-堂。

12 月細b , 寄左form join . 8 月開始

CCKIKI 發表於 18-6-13 22:48
9月尾細B,有join,今個星期上第-堂。

上咗兩堂,全英語,好多活動,唱歌,平衝活動,做小手工。

回覆 CCKIKI 的帖子

我都想比仔仔試下join呀, 一位外籍老師? 老師教得好唔好呀? 帶唔帶到氣氛架?未比小朋友上過playgroup好緊張...

marykala 發表於 18-7-4 21:30

我都想比仔仔試下join呀, 一位外籍老師? 老師教得好唔好呀? 帶唔帶到氣氛架?未比小 ...

有二位老師其中—位是Net老師,老師好友善,每堂都不同主題。

咁另一位係香港老師定普通話老師? 考慮緊8月會join星期六, 都想比bb學下社交☺

marykala 發表於 18-7-5 16:54

咁另一位係香港老師定普通話老師? 考慮緊8月會join星期六, 都想比bb學下社交☺ ...

另 一位係香港老師, 我小朋友都係返星期六playgroup。 同其他小朋友—齊玩都幾好。之前都有上Pario 幼潛,主要是廣東話及學習規舉。

媽媽你好 請問你知道現在星期六第2節仲有冇位呀?

請問 有冇 幾錢 ( per month ) 資料 ?

一星期 係 上幾多堂 playgroup ? 逢星期六上午?

一堂係 1 hr, 1 hr 15 mins or 1 hr 30 mins 架 ?

請問 係比 什麼年紀 ( e.g. 8 - 12 months or 12-18 months or ... ) 可讀 ?

請問 要好似 Artsplus 咁 預先報 排半年 先有得讀 架 ?

Thanks.
‹ 上一主題|下一主題