用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 升中派位 中西區band2女生可以點排位
樓主: manlee28
go

中西區band2女生可以點排位 [複製鏈接]

錡E 發表於 18-4-17 21:02
聖公會呂明才南區band1人都唔夠分,中西區band2仲有機 ?

係咪因爲佢有位比中西區,所以同南區入既同中西跟本係兩條隊,中西區band 1 學生,應該唔會將佢排得前所以band 2 就有位入喇

我估係咁咋因爲我正想問呢間學校係點既!校風同成績如何?

happy105 發表於 18-4-21 17:02
係咪因爲佢有位比中西區,所以同南區入既同中西跟本係兩條隊,中西區band 1 學生,應該唔會將佢排得前所以 ...
如果係想讀英文中學。唔好選呢間。我朋友後悔到死!
呢間絕對係一間負增值既學校。學生學習上負增值,學校整體成績亦一樣。

你或許擁有無限的財富You may have tangible wealth untold 一箱箱的珠寶與一櫃櫃黃金Caskets of jewels and coffers of gold 但你永遠不會比我富有----Richer than I you can never be 我有一位讀書給我聽的媽媽I had a mother who read to me
by美國詩人 Strickland Gillian [朗讀的媽媽]

錡E 發表於 18-4-21 21:00
如果係想讀英文中學。唔好選呢間。我朋友後悔到死!
呢間絕對係一間負增值既學校。學生學習上負增值,學校 ...

Del

‹ 上一主題|下一主題