用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 就快3歲想學英文monkey tree, abc pathways?
樓主: heily123
go

[英文] 就快3歲想學英文monkey tree, abc pathways?

pekovian 發表於 18-6-8 14:40
言下之意你覺得無效果?

level 3係starter level,但讀完level4都未得。。個人感受。。

kongbeauty002 發表於 18-7-26 23:21
聽講ABZ pathwayz 好多人,1:8-10,要小朋友坐定定,Show and tell / Oral 好弱,唔識講純正英文,原來知情 ...

我係用家,ABC ilearn幫我小朋友打好個英文底,我女oral好好,成日自己轉台講英文,鬼妹口音,reading都好好,K2已經睇緊ORT grade 7-8,升K3睇Chapter book。

我女班得6個同學,有d班更得3-4人,我覺得class size ok,多少少同學有互動,小朋友識到朋友上堂開心,好過1:2淨做練習。

ilearn我諗唔叫平吧,$4200一個月,如果無成效唔會讀三年。

Vivienzhu 發表於 18-7-19 08:45
level 3係starter level,但讀完level4都未得。。個人感受。。

我女完左Level 4考Movers,我諗真係一個個小朋友

Vivienzhu 發表於 18-6-4 18:36
我仔由2歲開始讀,到以家K2就結束,讀左近3年,十幾萬. 我發覺好多野都係學校敎先識. 話LEVEL4完左應該READY  ...

可否PM 私補老師contact好需要呀

Vivienzhu 發表於 18-6-4 18:36
我仔由2歲開始讀,到以家K2就結束,讀左近3年,十幾萬. 我發覺好多野都係學校敎先識. 話LEVEL4完左應該READY  ...

請問讀邊間分校?