用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 升中派位 DGS,HYS,GHS,SPCS 仲有冇waiting call?
go

DGS,HYS,GHS,SPCS 仲有冇waiting call?  

昨日係SPCC最後一天註冊,由今日開始,四大女直應該會call人補返D位,有冇人收到電話、email、信的註冊通知?
報上來大家參考下!

幾間女校一路有call waiting, 反而想知spcc會不會call?

FancyNancy 發表於 18-3-28 14:20
幾間女校一路有call waiting, 反而想知spcc會不會call?

但係唔係應該已經少左好多?

會call

FancyNancy 發表於 18-3-28 14:20
DGS 都有人收到CALL??

timefliesss 發表於 18-3-28 15:18
DGS 都有人收到CALL??
DGS 係一定收足205人...EK 已經有網友放棄學位...所以一定有call waiting ~~~

mcl203 發表於 18-3-28 15:38
DGS 係一定收足205人...EK 已經有網友放棄學位...所以一定有call waiting ~~~

Sorry, 我意思係早前已經有人收到call。

我都明白spcc 公佈後一定有人係dgs抽飛。
只係想知係spcc 前或後,dgs係咪都有call係reserve list 嘅小朋友?

timefliesss 發表於 18-3-28 15:50
Sorry, 我意思係早前已經有人收到call。

我都明白spcc 公佈後一定有人係dgs抽飛。
DGS 係一定收足205人 ~~~

mcl203 發表於 18-3-28 15:52
DGS 係一定收足205人 ~~~

有人早前已收call?

timefliesss 發表於 18-3-28 15:56
有人早前已收call?
幾時call就唔知了...只知有人放棄就一定會收夠205人 ~~~

mcl203 發表於 18-3-28 16:06
幾時call就唔知了...只知有人放棄就一定會收夠205人 ~~~
收足位我都知道, 只係我小朋友係on reserve list....想睇吓開始call 未

Dgs上星期已有人收call waiting

回覆樓主:

相信HYS同GHS都會call多D,DGS同SPCS相對會穩定晒!

mcl203 發表於 18-3-28 15:38
DJS 205包多少原校DGJS?

alex8301 發表於 18-3-28 19:04

收哂5班DGJS,然後減去唔知有幾多人出国同去IS。

fatman69 發表於 18-3-28 18:50
相信HYS同GHS都會call多D,DGS同SPCS相對會穩定晒!

Thanks for sharing

已當自入wait list有call當中獎免日日軒掛

alex8301 發表於 18-3-28 19:04

回覆樓主:

下周得3個工作天,理應過埋呢3日都會定晒局!

fatman69 發表於 18-3-28 18:50

咁我又覺得未必,入得到HY或GH呢類學校,未必入到DGS,有啲連in DGS嘅機會都冇。

所以我估多人抽飛去SPCC可能會係DGS, SSC, 或SPC多。