用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 St Stephen’s (Stanley) call waiting 未?
go

St Stephen’s (Stanley) call waiting 未?

請問有冇人知赤柱 St Stephen’s 開始call waiting未?

lovegeneration 發表於 18-3-7 09:18
請問有冇人知赤柱 St Stephen’s 開始call waiting未?
呢間唔係一路in一路收咩?
你有無third in過?

Penipony 發表於 18-3-7 12:54
呢間唔係一路in一路收咩?
你有無third in過?

因St Stephen’s 早出offer有些人在交咗留位費之後又收到更好的offer,知道有人會因此而放棄。唔知學校開始call waiting 未。

要放應該12月尾放了 dgs dbs 放榜後
呢間唔俾抽所以六月變動不大,除非扣到門?
俾咗$8400留位,我惗D人會惗清楚先放

Hailey88899 發表於 18-3-7 13:16
要放應該12月尾放了 dgs dbs 放榜後
呢間唔俾抽所以六月變動不大,除非扣到門?
俾咗$8400留位,我惗D人會 ...

都知道俾咗$8400會hold到最後先放。但睇返D舊post 舊年有人農歷年後收到call waiting,唔知今年是否已經有人收到?

lovegeneration 發表於 18-3-7 14:18
都知道俾咗$8400會hold到最後先放。但睇返D舊post 舊年有人農歷年後收到call waiting,唔知今年是否已經有 ...

我都等緊,3rd 後得waiting