用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 海外留學 University of Leeds vs Bath
樓主: andrewwcng
go

University of Leeds vs Bath [複製鏈接]

Ruby1219 發表於 18-3-3 20:12
我諗係驚倫敦有恐襲。其實如果有offer 都唔讀我就唔會報,留返個位俾其他人都好。
...

如果唔計膽心倫敦恐襲個別事件,好難會唔選Imperial 。
環境而言又近些機場我選擇 Bath 。

ricenoodle 發表於 18-3-3 20:32
如果唔計膽心倫敦恐襲個別事件,好難會唔選Imperial 。
環境而言又近些機場我選擇 Bath 。
...

係呀,好多人恨Imperial offers, 我仔嗰科between Oxford 同imperial 都有啲十五十六㗎。

Vivis 發表於 18-3-3 19:58
真係咁驚?imperial 有offer都唔讀

可以講係心理陰影。
放心,唔會霸住個位,UCAS只會有兩個choices 只係諗放邊間做firm 邊間做safety。

andrewwcng 發表於 18-3-4 00:15
可以講係心理陰影。
放心,唔會霸住個位,UCAS只會有兩個choices 只係諗放邊間做firm 邊間做safety。
...

人生好多野係註定,唔擔心得咁多,倫敦既市民咪一樣咁生活,總之凡事盡力做好,不枉此生,其他事就順天而行,隨遇而安啦!XD

亮燈 發表於 18-3-4 06:29
人生好多野係註定,唔擔心得咁多,倫敦既市民咪一樣咁生活,總之凡事盡力做好,不枉此生,其他事就順天而 ...

Thank you very much for your advice.

亮燈 發表於 18-3-4 06:29
人生好多野係註定,唔擔心得咁多,倫敦既市民咪一樣咁生活,總之凡事盡力做好,不枉此生,其他事就順天而 ...
真係至理名言

andrewwcng 發表於 18-3-4 11:47
Thank you very much for your advice.

You're welcome.

siumiu2010 發表於 18-3-4 12:20
真係至理名言

客氣喇!
‹ 上一主題|下一主題