用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 聖保祿幼兒園 2018 SPN application
go

2018 SPN application

啱啱交左form, 已經2x個,唔知今年有幾多人報名呢?

jjltn 發表於 18-3-1 01:16
啱啱交左form, 已經2x個,唔知今年有幾多人報名呢?

今晚報,申請表洗唔洗答問題架?

回覆 jjltn 的帖子

Hi, 請問你報名完畢后響“查詢申請狀況/修改申請
”度可否見到申請資料啊?我填左出生紙&手機號碼后彈出提示係“Cannot find the Application Record”。。。。。

babymu 發表於 18-3-1 18:07
今晚報,申請表洗唔洗答問題架?

一般資料要填及upload相同出世紙等,沒有其他額外問題

conala66 發表於 18-3-1 22:02

Hi, 請問你報名完畢后響“查詢申請狀況/修改申請

我沒有按入去看,你有沒有收到他們的email確認?

回覆樓主

收到email確認

收到email確認。但睇唔到自己填既資料。

conala66 發表於 18-3-2 16:09

收到email確認。但睇唔到自己填既資料。

我可以看到,如有係咁不如send email問下佢地,[email protected]或打電話問下

我都報左, 等運到...
請問有冇last minute先報名的家長? 想知個application no 去到幾多...

jjltn 發表於 18-3-2 02:13
一般資料要填及upload相同出世紙等,沒有其他額外問題

我唔明點解出世紙都要用jpg format, 我得pdf, 搞我勁奈先轉到 jpg.

happi_babe 發表於 18-3-7 09:17
我都報左, 等運到...
請問有冇last minute先報名的家長? 想知個application no 去到幾多... ...

5號中午報號碼7xx

回覆樓主

已收到email了(waitlist—-已經預測到)

大家記得check email

也同大家打氣,good luck to all of you:)

jjltn 發表於 18-3-27 02:49
已收到email了(waitlist—-已經預測到)

大家記得check email

Still not yet received, what is your application number? Thanks!

有無小朋友有得Interview?
聽人講今年就算好好background 都無得in...

mykt 發表於 18-4-2 08:27
有無小朋友有得Interview?
聽人講今年就算好好background 都無得in...

好好background係指... ?!