用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 升中派位 2018年3月幾多號? 教育局有資料可以俾中學? ...
樓主: BB成長期
go

2018年3月幾多號? 教育局有資料可以俾中學? [複製鏈接]

咁我好有興趣知道 LS又如何?已經 call 咗2nd in!佢又唔係直資,咁係咪即係 LS 唔睇教育局的排名?

回覆 BB成長期 的帖子

NPL 2ND IN  約600人  簡1XX 幾人  之後再 1XX人  對EDB 名單 出結果  係好快  
bb 5月23號 出世la   [size=medium]得閒就入黎睇下la.

laiping 發表於 18-3-1 16:07
咁我好有興趣知道 LS又如何?已經 call 咗2nd in!佢又唔係直資,咁係咪即係 LS 唔睇教育局的排名?:questio ...
我谂夠胆報LS的都係叻仔成绩都有番咁上下相差不会太大吧。LS多年揀仔经验應该冇走雞或会比人搏到大霧,除左成绩我谂仲要有potenial的醒目仔。

laiping 發表於 18-3-1 16:07
咁我好有興趣知道 LS又如何?已經 call 咗2nd in!佢又唔係直資,咁係咪即係 LS 唔睇教育局的排名?:questio ...
CALL 2nd in 唔代表出offer.  
津校官校直資, 係4月中之前, 先至交收生名單上教育局
[信念] 這東西是在您最脆弱的一刻能幫您堅持下去, 戰鬥到底.

yvonnetsang 發表於 18-2-28 15:31
3月2日.

請問從何得知係今日?
‹ 上一主題|下一主題