用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 新蒲崗補習社 2xxx/月之黑暗事
樓主: antidot
go

[其他] 新蒲崗補習社 2xxx/月之黑暗事 [複製鏈接]

你講個間我大概,因我住附近!之前有個朋友仔去過上堂+功課輔導班,不過現在冇學了,你講的清楚我朋友冇講過(可能佢唔知),開始我朋友話OK,但後來覺老師唔多關心自已個仔之類,覺得麻麻地之後唔冇再報

鋪外面貼左好多導師出黎,實制全部pt,成日轉人,我都遇過,我果間唔係新莆岡,間野叫(學位)教室,我係不知道咁上左半年,小朋友係唔會識分別教得好定唔好,因為依d 人會識令小朋友鍾意佢地,要係去到考試就知啦,好勁咖佢地唔同你做岩晒d 巧課,岩晒就比家長知係pm 做啦,間野好快就小貓3幾隻,連學生都成日轉,keep 唔到的,樓主你放長雙眼

我係東頭住, 諗住幫呀仔搵補習(小學), 請問新蒲崗有無推介.
謝謝!

MIKIKI 隔離? 隔離好似沒補習社, 可以公開個名? 打頭一個字就行.

antidot 發表於 18-2-5 22:57
間野係mikiki隔離 好colourful好多玩具
出面貼個堆老師資料 至少真正會成日出現會落場教既得1-2個
老板自稱 ...

唔出奇,有些功輔班係直接俾答案學生,所以會出現做晒功課,但考試做錯的情況。
‹ 上一主題|下一主題